金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
YOUTUBER 李鎮浩講過有關於友人部分嘅咩呀?
預告呢下已經唔知想點
比對手時間起你底?
唉算啦,我放低咗金,至此都唔會再信綜藝同人設
樓上講得好啱喎
個肚係自己既,就算金要去到佢屋企親耳聽到佢要落仔,講啫邊個唔識講一套做一套
條女自己都話金連醫院都冇陪佢,啫係條女可以呃佢。落完都仲可以keep到關係,條女自己都唔想要
邊有逼人落仔一說最多係金親手落自己個仔

條女依家爆料只係想砌低金,想佢一齊落地獄啫
言詞偏激+誇張好正常
所以佢一番主張信五成就夠了
韓國啲鍵盤俠出來了
好鐘意一有藝人醜聞就出嚟作啲毫無根據捕風捉影既故仔
李鎮浩記者對這位友人的反駁:
- 該友人說18日聯絡不上金宣虎,但其實當天有人和金宣虎有聯絡
- 該友人說已把爆料內容交給記者,但沒有任何記者收到
- 金宣虎和經紀公司的合約根本還沒到期,若是毀掉金宣虎會要賠一堆違約金,公司不可能那麼做
Lm
但今晚鹽社即刻覆咗
咁個2日點解唔覆
真係好灰9,仲未接受到
之前晚晚J佢,依家連睇佢舊片嘅動力都無
呢樣真
一直每個星期都睇214 我未太接受到214無咗佢
好可惜
我都係晚晚j佢 晚晚youtube睇佢啲片
睇到youtube成日都recommend 佢有關嘅片
呢幾日youtube都少開左 因為開完唔知睇乜好
我到而家都仲有睇佢d 片 一路睇一路觀察佢d 行為同演技

我之前睇佢d片會姨母笑
其實我都仲留意緊佢啲片睇吓有冇啲咩update
仲未接受到214無左佢
仲要諷刺嘅係諗住慶祝第100集29號
依家5位只能低調地慶祝
前女友嘅毁滅式攬炒
我仲未知應該用咩心情睇佢啲片
雖然今日已經接受現實 唔再難過
什至有啲花生mode睇個所謂友人嘅ig update
但心入面總有個角落覺得214嘅佢應該係真情流露

對於佢 我覺得係可惜 咁好演技又大好前程
本身幾套電影係手 仲要17號果集214個大攝影師話有部分原因係因為佢先上214同member影相

而家真係自己攞黎 當初生個仔落嚟可能冇咁跌得咁傷
要上ig啲fan page圍爐取暖嚟吊命
睇埋最後兩集chachacha
真係投入唔到
所有劇情都勁諷刺
都唔知應該多謝佢定咩
呢幾日個心好似穿左個窿咁
我係星期日晚睇埋大結局 開開心心咁去瞓覺
然後星期一起身見到呢單新聞 震撼到呢
連其他韓劇都無心機睇
開左戀慕睇 轉移視線
套野拍得幾靚 男女主又養眼
前女友尋晚話自己講嘅嘢偏激咗先嬲
你一開始咁詳細毁滅式寫6800字講咁多細節爆seed報復 咁你尋晚都解釋下你講邊啲嘢偏激咗好丫
星期一朝早睇到單新聞手都震埋
F5咗一日冇消息都仲諗緊係咪反擊緊
第二日公司得一句已經學得不妙
星期三個段廢話道歉
偏偏人地又一句都唔反駁
我睇到呆左
心諗屌你po果下都預左金宣虎今舖玩撚完啦話
仲話會del po 唉真係cls
我先衝擊
呢個星期唔使翻工 果朝7點開左214黎睇
邊睇邊j佢同隻馬影果啲相
上連登就睇到單news
心情恍如由天堂開始打落地獄
開頭都覺得可能係假 然後成個晏就都冇回應都知仆硬街多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞