[睇書撚]到底有幾多連登仔有睇書習慣 IV

1001 回覆
121 Like 7 Dislike
阿道夫.H:希特勒,一個獨裁者的一生

其實我講緊依本

係呀,中文版,麥田出

依本有D興趣
之前睇過一本細細D綠色既"我的奮鬥"
D中文釋到9唔搭8, 睇左幾十頁放棄左
最近睇 《李光耀觀天下》雖2011出版 但睇世局的清晰透徹 今日仍然一矢中的 提升讀者對今日世界局勢的分析 推介

其實我講緊依本

係呀,中文版,麥田出

依本有D興趣

上博客來睇吓前言同序,仲有得試讀,如果完全唔認識希特勒就可以用本書做入門,因為係淺D,當然好多位唔夠深入啦。

其實我講緊依本

係呀,中文版,麥田出

依本有D興趣

上博客來睇吓前言同序,仲有得試讀,如果完全唔認識希特勒就可以用本書做入門,因為係淺D,當然好多位唔夠深入啦。

睇Kershaw la

其實我講緊依本

係呀,中文版,麥田出

依本有D興趣

睇Kershaw la

成千頁
人間失格正唔正?
之前行過書店好想買

睇你代唔代入到,唔得只係廢物自傅
代入到會sad一排

有冇代入撚想瘋狂討論人間失格

不過我覺得如果想睇異鄉人呢類哲學存在主義小說
點都要對哲學存在主義有返少少認識先再睇
如果唔係會睇唔明/get唔到

存在主義已經無興趣
虛無主義先係我個"範"

存在主義發生乜事…雖然我都慢慢偏向虛無了……
睇完槍炮搵唔到大崩壞
鴉片戰爭: 毒品,夢想與中國建構
哩本愈睇愈諗得多野
到底我地學既野有幾錯
lm first chasing post
學定納粹思想了解連登仔諗乜都好

Ur- Fascism by Umberto Eco

http://www.nybooks.com/articles/1995/06/22/ur-fascism/

鴉片戰爭: 毒品,夢想與中國建構
哩本愈睇愈諗得多野
到底我地學既野有幾錯

側重講影響

其實我講緊依本

係呀,中文版,麥田出

依本有D興趣

睇Kershaw la

成千頁

依本會唔會易入口d
http://www.eslite.com/product.aspx?pgid=1001156502613054

anyway bookmark左先
Imagined Communities: Reflections on the Origin and Spread of Nationalism
因為今sem讀politic,特登買本經典睇
Imagined Communities: Reflections on the Origin and Spread of Nationalism
因為今sem讀politic,特登買本經典睇

咩文 英文幾難

其實我講緊依本

係呀,中文版,麥田出

依本有D興趣

睇Kershaw la

成千頁

依本會唔會易入口d
http://www.eslite.com/product.aspx?pgid=1001156502613054

第三帝國興亡史好唔好?
留名

其實我講緊依本

係呀,中文版,麥田出

依本有D興趣

睇Kershaw la

成千頁

依本會唔會易入口d

第三帝國興亡史好唔好?

正,不過Evans都好

終於睇完依本
有無人睇過

終於睇完依本
有無人睇過

戲同書都睇過

感覺如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞