[睇書撚]到底有幾多連登仔有睇書習慣 IV

1001 回覆
121 Like 7 Dislike
最近睇緊極北
推介各位巴打

覺得入局比較慢,睇成個前期都唔知個setting, 覺得麻麻

個人覺得呢個先係好睇之處
同主角一樣,唔知個世界發出咩事,更加有代入感

睇緊

睇緊
同我想像既劫後餘生故仔有D出入
唔夠引人入勝
我蹲在那裏,真想合掌祈禱。我輕輕地拉上門,又回銀座去了。從那以後,我就再也沒有回過那個公寓。
想問邊到有多d英文書? 誠品三聯商務已經滿足唔到我,

book depository

Swindon
有無人睇過亦舒既書
追post見上面本土read list 有佢
真心好睇?

利申:返書局 黎買佢啲書既都係中女
有無人睇過亦舒既書
真心好睇?

前期個D都OK

不過睇幾本就會發現, 其實本本故事都係一樣
有無人睇過亦舒既書
真心好睇?

前期個D都OK

佢移民太耐, 啲故事離曬地
用而家眼光睇, 會覺得佢大中華膠+藍絲, 瘋狂吹奏普通話同黑警

但無可否應佢以前嘅作品係好有大都會(80-90年代香港)風格
有無人睇過亦舒既書
真心好睇?

依d 愛情故有咩好睇
我都冇睇過亦舒
諗住補返本 滿足下我d本土情義結

書展見有全集 全部new cover
望左一陣
唔知係咪fans先睇得明

有無人睇過亦舒既書
真心好睇?

前期個D都OK

用而家眼光睇, 會覺得佢大中華膠+藍絲, 瘋狂吹奏普通話同黑警

但無可否應佢以前嘅作品係好有大都會(80-90年代香港)風格

我反而覺得佢D小說無時間背景
藍絲我就唔覺得

利申只係睇過7,8本
最近終於都睇左挪威的森林
睇完個人有d sad
最近睇緊極北
推介各位巴打

覺得入局比較慢,睇成個前期都唔知個setting, 覺得麻麻

睇緊

睇緊
唔夠引人入勝

有無人可以一齊討論下劇情 有d位唔明

我睇左100頁左右咋
留名
有無人睇過亦舒既書
真心好睇?

前期個D都OK

巴打有無推介比第一次睇亦舒既人?
非伸手黨,有google過
啲人大部分推介 圓舞 我的前半生 朝花夕拾
考慮緊入手朝花夕拾
最近睇緊極北
推介各位巴打

睇緊

睇緊
唔夠引人入勝

有無人可以一齊討論下劇情 有d位唔明

我睇左100頁左右咋

睇咗90頁
有無人睇過亦舒既書
真心好睇?

依d 愛情故有咩好睇

我之前都咁諗
以為本本都叫下春咁
但好多人買加上上面個list竟然有佢
令到我對佢好好奇
有無人睇過亦舒既書
真心好睇?

前期個D都OK

巴打有無推介比第一次睇亦舒既人?
非伸手黨,有google過
啲人大部分推介 圓舞 我的前半生 朝花夕拾
考慮緊入手朝花夕拾

大埔解憂好平
$10本
留名
亦舒無睇過
有無資深既巴打講下佢係唔係屬於好普通既言情小說?
有無人睇過亦舒既書
真心好睇?

依d 愛情故有咩好睇

我之前都咁諗
以為本本都叫下春咁
但好多人買加上上面個list竟然有佢
令到我對佢好好奇

個list 巴打自己打嘅姐
話唔定佢自己本身好鐘意
張小嫻林詠琛夠好多人買
依d 書無營養
朝花夕拾
剪刀替針作媒人
花常好,月常圓,人長久

我覺得呢3本好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞