[睇書撚]到底有幾多連登仔有睇書習慣 IV

1001 回覆
121 Like 7 Dislike
有冇人鍾意睇東野圭吾
近來睇緊空洞的十字架, 個人覺得都幾好睇

每幾頁就問一次

東野圭吾、人間失格、蘇菲的世界真係兩三頁就出一次

仲有異鄉人...

sorry囉
最近睇緊 ayn rand嘅the fountainhead
好辛苦 睇到好頭痛

係英文關係定係點??

停車暫借問
上網SEARCH 完,依本無咩興趣

異鄉人
我都想睇

trump果d右派好中意rand wor
上個禮拜睇完被討厭的勇氣
而家睇緊乾胡桃既愛的輪迴式

同佢本愛的成人式有冇關係架

另一個故事黎

另一個故事黎

愛的成人式睇完套戲呆左 開緊本書
呢到有無巴打/絲打 會想交換書睇 睇完左幾本書 想睇下其他書
呢到有無巴打/絲打 會想交換書睇 睇完左幾本書 想睇下其他書

又係時候推廣tg谷 我地有

求谷link

求谷link

https://t.me/joinchat/AAAAAEEYvAB9lnXPAeOV7A
最近睇緊 ayn rand嘅the fountainhead
好辛苦 睇到好頭痛

係英文關係定係點??

停車暫借問
上網SEARCH 完,依本無咩興趣

異鄉人
我都想睇

trump果d右派好中意rand wor

個人主義啱哂佢地吖嘛
新手留名 不過都係睇功能性既書多,好少睇小說故事之類
例如it 狗書,學邏輯,學日文,酒類資料既書等等
追下post 睇下會唔會發現一d 有興趣既新野先
追完post買左本人類大歷史睇
想問有無關於外星人影響人類文明既書推薦下 類似之前播個套古今天外個種 想揾依類既書
想問有無關於外星人影響人類文明既書推薦下 類似之前播個套古今天外個種 想揾依類既書

睇人類大歷史睇左我成兩個月
需要好多其他書做註解好大工程

例如咩書 岩先開始睇都有d地方好迷糊咁

睇人類大歷史睇左我成兩個月
需要好多其他書做註解好大工程

例如咩書 岩先開始睇都有d地方好迷糊咁

我覺得算易讀喎,解釋得幾清楚
新手剛加入睇書行列有冇科幻同愛情小說推介

愛情又要推停車暫借問

正(頭兩篇)

前排翻煲多次 男主冇鬼用

其實有D似張愛玲嘅半生緣
新手剛加入睇書行列有冇科幻同愛情小說推介

愛情又要推停車暫借問

正(頭兩篇)

前排翻煲多次 男主冇鬼用

其實有D似張愛玲嘅半生緣

呢本正
買咗二十道陰影下的自由
出黎做野之後無睇書好耐

最近分手多返D時間睇書

由東野圭吾開始

留名睇下有咩好書好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞