[睇書撚]到底有幾多連登仔有睇書習慣 IV

1001 回覆
121 Like 7 Dislike

封死哂, 連序都未睇過, 連比499買啊

要499??

我雖然幾年前買,但兩本加埋百幾蚊ja wo

應該又係三中商

499應該講緊台幣

百二蚊港幣都要諗就不如借或二手啦
始終入門書,無咩需要有本長放屋企

三聯係賣緊499 hkd

博客來
http://www.books.com.tw/products/0010476523

台幣$400都不用

Btw 自己google三中商

三聯定價係NTD499/3=HKD166
圖書館借書多

睇緊天地明環 同醫院坡上吊之家
人類大命運同人類大歷史
我一個理科人黎講覺得幾好睇
學日文同韓文有冇咩書介紹?
未有任何基本知識

大家的日本語
絕大部份日文班/學校都係用呢本

第一本

Thx巴打 過幾日去書展睇下有冇先

呢本唔係幾適合自學,入面好多內容都唔會有解釋點用,但係有識日文既人跟住教係唔錯
人類大命運同人類大歷史
我一個理科人黎講覺得幾好睇

人類大歷史應該可以列入連登書list
可唔可以係到收harry porter英文版?
今年書展買咗幾本嗰啲又靚又大本嘅英文書,仲平過book depository
我喜歡薔薇,它一年四季都會開花
因此,喜歡薔薇的人死於春天、死於夏天、死於秋天、死於冬天
可唔可以係到收harry porter英文版?

二手書店/FB group大把啦
屌,想買本叫建築家安藤忠雄嘅書,得返淘寶有殘體版可以買
想問下香港有冇D睇書既聚集地
cafe之類 可以坐一個晏就
又多人睇書個種氣氛
唔係港女上去為打卡個d
學日文同韓文有冇咩書介紹?
未有任何基本知識

大家的日本語
絕大部份日文班/學校都係用呢本

第一本

Thx巴打 過幾日去書展睇下有冇先

呢本唔係幾適合自學,入面好多內容都唔會有解釋點用,但係有識日文既人跟住教係唔錯

買左? 網上有大家學標準日本語破解apk,有聲有視頻
用緊黎自學。幾好
又多人睇書個種氣氛
唔係港女上去為打卡個d

牧羊少年
又多人睇書個種氣氛
唔係港女上去為打卡個d

牧羊少年

THX 仲有冇
想買The Pyramid Principle但去書展/三中商都唔見有
係咪可以係Book Depository買?
我係鍾曉陽嘅fans
想借問各位巴絲打有冇哩類嘅書推薦下
想問邊到有多d英文書? 誠品三聯商務已經滿足唔到我,

1. 張五常《經濟解釋卷一 科學說需求》(花千樹. 初版六刷. 2007)$20
(有睇過,有發黃,其中有32頁有黃色highlight及鉛筆筆記)
2. 張五常《經濟解釋卷二 供應的行為》(花千樹. 二版三刷. 2007)$40
(冇睇過全新但有發黃)
3. 張五常《經濟解釋卷三 制度的選擇》(花千樹. 初版四刷. 2007)$40
(冇睇過全新,冇發黃)

想要晒,點睇
想問邊到有多d英文書? 誠品三聯商務已經滿足唔到我,

book depository

1. 張五常《經濟解釋卷一 科學說需求》(花千樹. 初版六刷. 2007)$20
(有睇過,有發黃,其中有32頁有黃色highlight及鉛筆筆記)
2. 張五常《經濟解釋卷二 供應的行為》(花千樹. 二版三刷. 2007)$40
(冇睇過全新但有發黃)
3. 張五常《經濟解釋卷三 制度的選擇》(花千樹. 初版四刷. 2007)$40
(冇睇過全新,冇發黃)

想要晒,點睇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞