香港人乜都鬧天文台, 完全無邏輯

1001 回覆
500 Like 7604 Dislike
90年代係有水浸警告, 但唔知幾時取消左, 得返北區水浸警告.
其實可以恢復返.
同埋反送中時, 痴實哂街磚去唔到水, 都係水浸嚴重既原因之一
天文台都有請pr,唔怪得我喺facebook屌鳩天文台即刻有人幫佢地辯護
預測呀屌你
揾個樽仔入,入到夠數就岀警告
清朝咩
標準係到,手鬆手緊係台長定嘅
咪話你地垃圾公務員囉
所以呢?因為返晒工就可以再遲d 出?
早d 出啲人預多d 時間返屋企
某d公司又唔係唔比early leave
但黃雨early leave 邊個會批
小學生都要返學啦係咪先
晒咁多錢請班所謂既專職人士 不如請個保安返去睇實算啦
樓豬啲曲線靚啊
天文台預測準確警報又及時嘅話一早掛黑雨仲邊洗番工呀唔洗番工洗撚死人?
D人8點幾返工就屌天文台點解唔發紅雨黑雨啦, 咁果班人又真係錯左喎, 8點既每小時雨量又真係未夠.
好多添
天文台都有打手
係就好 10點半出可能唔洗死人
鬧你老母好無
只供參考之用,儘管有關的數據已初步由電腦作品質檢查,但仍有可能與實際的降雨量有所偏差

一句收你皮啦大交合
天文台預測唔到之後會有黑雨?
揾個樽仔度
求其老人院呀婆都識啦
一時用已錄得一時預料,變左人治未呀,有機制未呀
屌你預警嫁嗎,你掛紅雨廿分鐘上黑雨都未夠啦傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞