香港人乜都鬧天文台, 完全無邏輯

1001 回覆
500 Like 7604 Dislike
天文台so called ”專家”同咩樓市專家 財經專家都一撚樣都係呃啖飯食姐
Indeed.
應該唔係咁on9掛中學生都識加個funnel
係質疑佢個標準想幾時掛乜就掛乜
根本數據係廢, 睇局長心情
紅雨25分鐘後就上黑雨已經秒撚咗你啦傻閪樓主
樓主啊 有批判性思考係啱既

問題唔撚係你批撚走左個腦 屌你老母臭閪
帶出個邏輯錯誤同埋自己有幾on9
所以未話,預報定匯報問題。
預料唔到黑雨?
係要得港島全部黑先掛
係人都知無野絕對安全
以前就係多呢啲意外
先要有暴雨同颱風警告
天文台個套制度已經過咗時,點解唔改下
根本好多人都係on9
天文台明知冚世界停工or not 都係睇佢標準,你覺得咁大個部門係冇社會責任嘅?唔洗理實際情況嘅
淨係成班柒頭係象牙塔到望撚住數據按章工作就啱嘅。標準係到但手鬆手緊係你個19台長決定㗎嘛,唔好渣住咩數據覺得自己啱撚曬啦,咁天文台同仆街老闆有咩分別?
冇嘢嘅,公務員吖嘛,明啦。
天文台無錯,你老母錯生左個仆街仔
大家唔好掛住屌樓主邏輯上嘅問題

1. 話天文台唔冧棚架都唔黑雨

正常口語好似係講掛黑雨 樓主支那pr?
咁依個post 主題係講緊乜呀?
你問人點解唔屌, 你咪開個post 標題寫明屌柒承辦商囉
我會入黎屌架喎
點解要係度離撚哂題
證明左連登係pr 平台
你又知個棚架有問題?
我剩係知依啲天氣返工好撚有問題
你都冇撚腦
發你老母
同運輸處一模一樣,條例過曬氣但唔肯審視
睇怕遲啲有「專家」叫你食屎,你都會含住舊屎,然後笑其他反對食屎嘅人弱智
智者千慮必有一失,愚者千慮必有一得。拎住專家牌頭,唔一定句句正確。

BTW,弱智同無知係兩樣野。不過憑你智力,可能真係分唔出
點解?
因爲棚架出事 係有人要負責
天文台亂來有咩後果?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞