DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
千其咪幫襯旺角朗豪坊 perface
不論facial 定laser定其他美容療程

仲會揾到一兩樣野sell 9你!
可以架
想每次幾百蚊咁俾夠唔夠
黎緊係新cycle架啦 係咪要wtsapp講定先
想知絲打既體驗係點樣
因為見佢都算好平
會唔會中伏
我目前只去左三次(一次免費試做+兩次plan)
同其他絲打分享既都好接近
staff好friendly好健談、零sell
係得最近一次上去問左我一次打唔打多啲part,我話唔洗佢都無追問

打得仔唔仔細有無拖光果啲我就唔識分
但係我見去其他公司脫毛既絲打好似有提過打光前清潔同補剃、打完光搽lotion之類,呢啲hair fade都無(我會自己帶濕紙巾上去,換衫果陣抹埋)
一除衫瞓低就開始打光,成個過程好快
我諗佢平就平在呢啲service無做得咁足

約時間方面,只要係平日非放工時間我諗都易約
佢地寫6星期一次,但我個plan做左兩次、已經約左第三次,三次之間都係隔唔夠6個星期
我第一次之後本身係想約夜晚7點幾做第二次,要排到8星期後,所以放工時間就應該難啲做到咁密,但8星期我覺得都唔過份

太細間嘅就要擔心佢夠唔夠財力,因為一定好快就爆曬啲Booking,佢有冇錢再買機就係另一個重點。
平但越做越差嘅例子就有yanis, cutis, WD
想問有冇推薦邊間主要想睇下可唔可以分期幾百幾百咁俾
但聽絲打咁講佢會唔會算無咁整潔
如果你指佢間房同設備既環境衛生,我又唔覺有問題
以前爬文見過有人話去其他細公司打,見到張床有頭髮、張床無執之類,呢啲情況我仲未係hair fade見過

重申多次 我只去過3次
Aplus 每次比600 比4次
想問各位絲打,
bikini位的毛會唔會唔打佢半年度,會生番出黎? (而家脫左6次到)
事源本身係我想留番d小3角毛係bikini位的,
但又諗住開頭個幾次可以full左佢先,之後先留番個型都得。
點知轉過頭脫左幾次,就都無左7,8成
留唔到型黎遮醜,點算唔打佢一半年會生番 ?
(btw差唔多次次做都比佢sell我CPS 比堅尼位。。
自己覺得太extra.. 唔會想做 )
hairfade 5個部位可以揀咩?有冇sell?
aplus脫full bikini 16次都仲生緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞