DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
唔正常喎,背要幫你剃架喎
邊間分店啊? 你要同CS講喎, 因為正常背脊佢唔會預我哋剃咗喎
佢要幫你剃左毛先可以打!你可以wts同佢地講番睇下點處理,或者直接打電話
絲打可唔可以俾referral?
屋企人黎緊會去,唔知refer係有咩優惠?
你去邊間分店做?
岩岩脫完面毛,除左搽防曬,仲有咩要注意?
如果唔搽防曬,避開啲太陽,雖然有時係避唔到,會唔會比以前更黑?
做多d 保濕
即使唔係太陽底下都會有紫外線,避唔到咁多

會唔會黑就唔知,唔敢咁試囉
我今日係做完既第三日,第一日有full mask & 防曬,之後都冇了,你咁講 我好驚
你平時未脫毛都冇搽防曬
冇呀,搽左覺得好焗,所以直冇搽,所以比人地黑,黃 仲有冇得救?而家搽返,會唔會28日後白返?
其實平時都要搽防曬㗎, 如果唔係皮膚真係好容易衰老, 粗 毛孔,色斑就會走出嚟㗎啦
防曬真係唔好貪平,買隻靚啲嘅就唔會覺得焗㗎啦,我自己覺得有用防曬之後皮膚有好咗㗎,不過記住夜晚就一定要當落妝咁樣落乾淨啲防曬
色斑已經出左兩個 係咪要打pico 先打得走?
首先,你要搵一隻搽左你接受到既防曬,否則又係搽搽下唔搽要白的話,過多一兩個星期搽美白精華啦

防曬唔係淨係脫毛之後先要用,基本上係長年必備,紫外線對皮膚既傷害自己search啦費時喺度寫咁長

真心希望你你仲細有得救,如果唔係,咁長期曬法,過左35歲開始出紋出斑就真係喊都無謂
謝謝你呀!我會努力改善!我今年都29了 希望仲有得救
同埋要捨得用,唔好一滴搽全面要用足份量

防曬呢d 真係要長期有恆心咁用,雖然冇咩效果可以睇到,但到老左就真係有分別架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞