DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
講多幾句就話人打手都cls

aplus打手多 難book 打到有印 最好小啲人join aplus啦 等我啲舊客都保養方便啲

祝喺其他公司嘅人以後都易book 唔比人sell 唔難book 冇投訴
真,唔出聲就話人做咩潛曬水,咁我出聲咪又比你話我打手
從來都冇話過唔俾人出聲讚aplus
只不過真客同打手我諗明眼人都應該識得分辨

公道啲講 Aplus確實係勝在夠平同埋唔sell
但佢難book同打到有印亦都係事實
唔好講到好似我哋屈佢咁
亦都希望當有絲打想將事實反映出嚟俾大家參考嘅時候得到嘅回覆唔係一味清一色叫人哋直接同CS反映唔好喺度講
其實有啲絲打都係建議下有問題同cs講有用啲 冇人話唔俾講aplus有咩問題

有啲真係分享下講下做得幾好 就話人係打手 都真係幾唔尊重人

第時連登冇人介紹任何嘢 就唔好怪其他人啦 費事講兩句就俾人話係打手啦
今日做左hair fade 10個部位嗰個promo,冇點sell到我同即刻約埋下次時間 不過我有啲位冇剃清,佢都唔會幫我補剃,然後就好大浸燶味
Aplus 次次都好多係坐係度等~~
上次我BOOK1點, 12:45上到去
跟住有個客係BOOK 12:30 , 佢1點先到~ 咁都俾佢入先
而我早到, 最後係1:15先入得
我係臉先有貼墨 其他冇貼 唔知係唔係身體容易就位唔打到粒墨
你講得好好, 本身我自己係放平日嘅, 就比較容易約到佢哋嗰啲非繁忙時間,所以一直唔覺得有難book呢個問題,變相對於返Office工嘅絲打聽落就會覺得死撐幫住哂!
我承認我自己對呢間公司係有好感, 因為真係唔sell 我已經覺得好難得, 對我呢啲曾經試過比出面美容院Sell到爭幾萬蚊卡數還咗兩年先還晒, 0 sell 確實令我好舒服
我之前去有用雪條棍幫我遮痴唔痴膠紙我又冇乜所謂
逐粒墨咁好心機?我打左咁多次未試過有治療師幫我痴 墨接觸到激光會有影響?
你講緊係突起個種 定細細粒摸平去係平滑個啲痣?
兩者好大分別
講清楚啲先
面會逐粒墨痴膠紙
身印象中冇痴過
我面都有3粒墨呀 都係細細粒平滑果種
btw兩者有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞