DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有咁分嘅咩?咁點樣分叫做80%?
觀塘前台嗰個女仔好Nice,之前我去過金龍嗰個女仔都OK 㗎,唔知係咪轉左人
咁同一時間叫三個人一齊行,我又覺得OK嘅,我都去過金龍,佢哋咁鬼大,行嚟行去都辛苦嘅,逐個客叫,嘥咗啲時間,不如做多個客好過啦!
不過你話果條女唔答你野就PK囉!我覺得都可以WhatsApp同CS講等,佢哋知!
Mon post 嘅唔該都留意吓啦
驚下次再撞番佢 佢會報仇
你mark實一個治療師 或者指名唔要佢就得
想問下做Yanis 自己搽cream係咪正常?
因為之前做第間果個人會幫我搽埋雖然好minor
同埋我第一次上去 覺得佢哋都冇話好hardsell
你哋係特定治療師先hardsell? 定第二次上去開始會咁
係正常
我其實去咁多次都無試過真係好hardsell
推下say no 就得
好既 唔該絲打
你有冇用開特定治療師?因為聽啲人講 有啲人會拖光 但我上次果個係一下一下打的
無呀 因為我轉咗A plus
點解轉既
使鬼驚佢面阻阻咩,指定唔要果條女咪得囉!唔投訴佢哋鬼知條女西咩。
呢個真呀, 畀得起咁多錢就揀hairless, 我呢啲覺得脫毛唔需要花費咁多嘅咪去A記,總之自己要高端服務就去hairless,想平有效果又唔使俾人sell 就一定係A+
A+ 咁抵 會唔會變相可能部機落既冷凍唔夠 會痛啲
謝謝你
佢哋有兩部機㗎,有部機係叫做thunder, 唔需要用冷凍嘅,我超鍾意呢部機,又唔痛又舒服效果仲要勁好。不過我係脫咗三四次左右就轉用呢一部機,唔知係咪因為啲毛已經冇咁粗所以唔痛。
好想打麻醉藥去打
我下面啲毛粗過頭髮 一定痛到痴線
指名唔要會唔會成間centre都知
我D毛都係又多又粗
但都無覺得疼到唔能夠接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞