DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
係咪用高Ling做代言人嗰間?
係,吹到好撚大又話自己好多間分店乜乜柒柒
試咗之後根本不外如是,先唔講啲療程有冇用(其實都真係幾有dum錢落鹹水feel
但啲staff態度真的很閪, 呃呃氹氹咁

最難頂係等你做完之後關你入小黑房hard sell夠膽死留你粒幾鐘,好似唔畀錢唔放你出去咁(最後畀咗錢先走到
就算我之前去過啲蚊型小店拒絕一兩次,佢地都識收聲
呢間you beauty 對我黎講都真係幾hard sell(細路仔入世未深

亦可能係分店問題導致我對呢間野感覺唔好,總之我依家啦啦聲做完啲療程就算,唔會再畀多1毫子落去
你之前點解會無端端去咗呢間西店
想知道大家每次去a plus會唔會都收到msg 提醒?

驚佢漏book
利申做緊hairfade 個人覺得好好 完全唔sell 反而係我問啲美容師我join呢個package好冇
佢地仲叫我自己諗清楚
可留名referral 有優惠
我fd 去咗做然後有優惠券咪叫咗我去
點知伏撚到爆炸
之後我課咗金佢畀咗張優惠券我都直接撕爛佢算
叫得人去都唔係真心朋友黎架啦
以後有fd 提起想去呢間西店,我都叫佢三思而後行
做緊hairfade 唔算好難約個人覺得
我沙田分店, 你邊間
暫時口碑最好嘅就係hairless 和a-plus
高級嘅就去hairless
平民價錢就去a-plus
你朋友叫你去真係害死你,豬隊友咪就係呢啲囉
Aplus 而家要指定Pauline打 次次book完個時間上去都仲要等成個鐘..🥴其實如果個時間係唔得就比第二個時間個客揀啦 唔洗呆等
20 beauty v line 888一年6次抵唔抵?
Per face收購左之後就sell到爆廠,自己諗
有一次冇
果陣驚佢漏book所以打左去問 係有我個booking的
今日過咗去, 仲見到佢哋老闆娘, 偷聽到話下個月再有新機返
有冇人箍緊牙(鋼箍)脫面毛有冇影響?
之前係呢到唔記得第幾個po見到曾經有絲打都係咁後來點樣
約兩個月後既星期六都full鬼左
H記開新分店,沙田個顧問wts po出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞