DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
當我地咁多人都話佢有問題嘅時候
希望佢見到會反省下
WD TST Karin
前兩日去左銅鑼灣恒隆間A+ 做part2,做到背果陣個治療師幫我剃毛好求其剃左幾下就開始打,之後返到屋企叫我屋企人幫我睇下,點知原來仲有好多毛未剃,仲要無打到,果下真心嬲左,已經好難book,仲要咁求其,而家又要等下次part2先可以再脫弟一次去個陣個治療師勁溫柔 點知今次去中伏
因為已經幾年前,所以唔係好記得「畀左錢先ge 話可以做多兩次~」依個概念
當然佢有利誘你嘅
佢會話個優惠做到依個月,過左就無啦⋯⋯
咁聽到緊係心動 $388 underarm wo
即刻鳩衝😂

佢係有份約畀你簽嫁wo 唔會無野畀你簽
付款方式都唔記得左
但其實20beauty 啪埋per face 一齊做
都做得幾大下

過來同仲做緊 覺得唔伏
除左有時啲脫毛人講埋啲冷嘲熱諷(為左sell你買其他部位)
:嘩!你咁多毛嘅 搞下佢啦
:點解你可以接受咁多毛嫁
:你唔好再剃毛啦 你睇下你...
如果你抵得住 可try try
可能就係睇中呢點 條女先肆無忌憚對d客咁西
佢咪繼續hea打加潤d客囉 總有d唔易恰既客
佢好似有免費體驗
你同佢講想試下再決定畀唔畀錢
起碼到時你可以望到環境、體驗服務
親身感受點都唔同啲

最緊要係諗清諗楚先畀錢呀
咁就無必要啦

認真你到時畀左$388 咪又係畀你無限次脫毛
果兩次有啲昆你添😂😂😂
Gimmick黎姐
上去試下 體驗下先啦
Join咗aplus full body
今日打第6次part 1 可能已經冇乜毛 一啲感覺都冇
換返衫嗰陣望到佢度數set 7 其實係咪叫度數低
諗緊好唔好下次同佢講覺返高少少
我見簽名寫住yw 但唔知叫咩名,好想搵返第一個治療師不過佢同我講遲啲會調去荃灣 sad
係邊間分店做?我上次去個陣都有問個治療師可唔可以高d打,佢話我乾到甩皮 容易burn 叫我反屋企乖乖地搽多d cream
問返CS第一次係邊個治療師幫你做, 之後盡量Mark實佢囉, 同埋都要投訴今次個治療師做得求其,要比佢哋公司知,始終咁多個員工佢哋都冇可能知道個個質素係點樣, 閂埋間房喺入面幫個客做脫毛,真係只有客人先知㗎咋
第一個治療師話會調去荃灣 但太遠了 有無cwb好既治療師推薦?過幾日做part 3 好緊張 唔想再撞反part 2個個
有無人係WD做過picoway 價錢同效果如何
想同佢d $5000 coupon去join
咁你同CS講要求唔要第二個脫咪得囉。
驚佢哋知道係我投訴
觀塘阿 下次問吓先
初初佢都有話我好乾嘅 叫我除咗勤力啲搽cream之外 可以食吓魚油丸
食咗之後幾次再打就已經冇咁乾 初初打嗰陣真係一打就feel到乾到裂咁
原來食魚油丸? 我冬天啲皮膚都會好乾, 試吓先!
我都係去開觀塘, 除咗Pauline and Carmen 之外,啱啱有個新嘅女仔都細心, 好溫柔。
車, 你都唔會再搵佢做, 怕咩投訴佢?
冇效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞