DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
真係連少少Service都冇喎
有冇男士脫毛推介想脫胸加腹
唔知我遇到既係唔係你講個個, 我對上兩次去, 有個皮膚黑黑地長頭髮, 又係係咁叫我做下FACIAL, 我HEA佢話第間買左, 佢就黑面.
之後個次仲衰, 遇到個鄉音美容師話我毛囊閉塞,打打下叫人來幫我Check皮膚, 跟住經理嬸嬸入來話我毛囊塞住脫唔到毛, 但我冇理.
成個脫毛過程鄉音美容師不停叫我試做,真係頂唔順佢D鄉音,最後佢仲比說話我聽,出到去經理嬸嬸又狂Sell最後佢黑面.
呢間野真係愈來愈痴線,暫時總結一下今個post既絲打喺wd遇到既問題有:

1. 勁hard sell
2. 講到唔加錢買peel就冇得脫毛咁
3. 等你除晒衫再搵人sell你
4. 態度惡劣,唔買野就黑面同埋俾說話你聽
5. 勁耐先覆WhatsApp/甚至唔覆
6. Booking full到3個月後
7. 打左成年都仲係好似開頭嗰陣咁多
8. 打漏成行

我冇追翻之前啲脫毛post,唔知有冇數漏佢啲衰嘢,我覺得直頭要加埋佢個名喺標題 希望開post既絲打幫幫手

Wiish Derma係黑店
呢間野依家好似仲衰過yanis
衰嘅程度同dbp 有得揮喎!下次開post嘅絲打真係要放佢喺第一版!
好慶幸當年冇揀到佢,雖然A-plus而家都係難book,但係除咗呢樣野其他都繼續保持住一貫嘅水平,同埋睇得出佢哋都係有繼續擴充,唔係收完錢就唔俾客做,差好遠㗎
At least yanis 係book 到日期
估唔到aplus 前日打風取消 下星期就可以補返咁快
仲未搵我book改期
wiishderma真係愈做愈差
月頭WhatsApp佢想約時間完全唔覆人
到依家月中都仲未約到時間真係CLS
佢今朝12:00左右打俾我改
認真講,其實我喺wiishderma做咗10幾次咁耐,又介紹左啲人過去,都唔見有你哋講到咁嚴重wor,最多喺booking嗰度需要啲時間外,其餘都尚可啦,而且佢地之前請多左個cs,有咩問題可以直接搵返佢講
[url]
你打幾多度?我打左5次,少左7成,但呢個度數都已經好痛[/url]
個新CS係WhatsApp約定打電話約?
WhatsApp約期真係等十世
A+ whatsapp個cs態度認真麻麻, beauskin明顯好好多。不過睇價錢做人,忍
小妹都係WD嘅客,同樣介紹咗比幾個同學,真心覺得佢地用呢個價錢做全身算係咁丫。最近依幾次做完要簽走,黑衫顧問幫手簽隨便sell下,個人感受黎講唔覺佢hardsell,同埋丫,sell就應該間間都有,除非你去單次美容院嗰啲
個人覺得WD好睇分店 TST一定比cwb差十倍 投訴最多嗰嗰治療師仲要去埋tst
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞