DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
我都係結婚前去chill beauty做脫毛,
佢都係做完就book下一次,相隔6-8星期左右
隔6星期可以做得密d,快d脫完
我就會囉,pauline而家真係好爆Booking,上次我都趕時間冇等到佢, 觀塘有一個叫Carmen都幾好。遇到唔好嘅,我就一定會同CS講唔要佢囉。
其實應該有唔少人係趁翻工lunch time去打 預岩岩好一個鐘內搞掂 等半個鐘以上實會遲翻公司
果次1:30 定2點 好多人等
我仲係大專生個陣join左Hairless Full Bikini同Anus 6次加永久保養,我覺得都幾好,不過依家打左8次都仲有d毛就真既,但佢有同我開大d度數打,打完再幫我敷下冰,一路打一路都有傾吓偈
衛生環境不錯,會比d獨立包裝嘅濕紙巾比你清潔左先。不過打左3-4次佢開始就問我打唔打其他位,不過我都係答左佢幾次冇錢佢都冇再點sell,你可以去免費試下先啊,如果岩你可以再搵我refer你去
我記得簽份嘢嗰陣佢地係寫明至少要隔6星期先可以做下一次
可唔可以問下大概價錢係幾多
Total加埋都要8千頭真係有d貴,不過我想要永久同埋大公司好似保證d,所以就揀呢間做左分期
好呀,唔該曬絲打咁我可能都係過多排草多啲錢先去做
好啊,有需要再搵我referral你去,d coupon可以平分返
我淨係join左佢full bikini
打左兩次兩次都有sell我Anus
但我又覺得個位有啲無謂
我終於去左Focus Medical果間做全身
呢間有男治療師做又無20字頭同K字頭咁貴(平四倍)
同埋我做過功課果兩間都評價唔係咁好
無sell我, 但係我已經係最貴個plan可能無位好sell
好似無APlus咁痛,
痛感係一樣,但個治療帥手勢快好多所以無咁覺痛
應該剩係得果一個男治療師
加埋佢都係男仔知道男仔邊D位痛D
唯一缺點係佢個位置好舊, 睇落無Aplus果D大公司咁乾淨
但脫毛效果就未知, 因為今日先第一次脫
想八掛下hairless referral有咩優惠?
如果係facial 個d就算了
有無絲打知道morebeau如何 好似無咩人講 見啲package都幾抵
個網就係咁寫既:
透過朋友介紹,新客額外升級賞:
購買脫毛療程可享有半價優惠**
朋友可享積分獎賞*
*客人必須提供HAiRLESS 會員之電話號碼,以供核對材可獲取積分。
**不可與其他優惠同時使用。

我一年前就係有百佳800蚊Coupon同人分左一人一半咁,唔清楚依家仲係唔係
Hair fade揀10個部位2888 (4年保養)
定5個部位2680 (永久)好?
4年應該脫得哂?
另外係咪有refer有野送
發覺hairfade覆手機message好慢咁
定淨係覆我先慢
如果有需要可以留tg, 我可以幫下referral大家,Coupon平分~
利申:係hairless join左6part 已經打到第5次,冇burn過冇疤醫療事故發生過~我覺得幾好~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞