DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
LM
留名
Cutis 好似麻麻哋喎,都係難book大媽口音再加上hard sell, 自己衡量
Hair fade 就傳聞係Yanis員工自己出嚟開,會唔會學yanis 咁越做越衰就自己諗啦
如果唔係趕住脫毛嘅, 我就認為觀察呢一間新嘅耐啲先, 始終開得兩三個月,初頭一定好,之後就變質,我哋都見過唔少啦
有冇人去過you beauty 脫?
Join咗佢個688脫三個部位
乜有得試做架佢哋冇同我講過
直接就join左10 parts
認同你講d staff好friendly,但都有少少sell下我轉全身
大部位反而我覺得有d拖光,係勝在價錢夠抵
me too
you beauty真係好閪
好彩我淨返兩次
繼dream beauty pro之後
you beauty係最煩最閪既一間
垃圾
join左脱面,完全冇少過啲毛
有試做架 可以揀細part試做
佢地又冇sell我轉全身 真係睇人
拖光即係點?第一次脫毛唔識
都係好輕輕sell下姐,唔hard嘅,可能見我其他位多毛
我都係追post睇返黎,拖光姐係唔係乾淨俐落一下一下咁打,而係一下未打哂就移去下一個位
唔知有冇其他絲打做完都有咁覺得,定只係我錯覺,因為佢打得幾快手
唔該哂
我嗰個打嘅時間又唔算快
嚟緊會落住500蚊訂先
希望佢可以維持到個質素
4年保養,都打到30次吖
不過係驚之後好難約希望都做到6-8星期一次
佢話頭3次就有效果
我真係信佢架
4年應該可以打得哂掛
其實有少少擔心唔join永久 但4年咁長應該ok?
我見好多打8-10次已經冇乜
所以覺得4年ok就join左
本身見到有另一間係3年,呢間4年就緊係揀多一年
我嗰日上去見到陸陸續續都有啲客嚟
有啲人同我一樣都係第一次去
因為做完覺得冇比人sell覺得幾好 send咗個WhatsApp多謝佢地
咪臭係
建議大家咪撚再去you beauty ,又煩又閪
係WhatsApp 覆野仲要打殘體字
想畀人hard sell同閪臉嘅咪去囉
做完呢幾次之後永不錄用
唔忍心見到啲妹豬畀人氹入去火坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞