DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
好耐之前睇過話啲毛嘅生長周期其實唔會全部都一樣,要係喺生長期嗰啲時間吸收啲激光先可以破壞到毛囊,如果啲毛本身係喺休止期,已經脫離毛囊就吸光都冇用,應該係因為咁所以脫毛先要打幾次先至可以打到所有毛囊?
最近喺Wiish 做完
佢最近話有部新機 SHR 755&808 雙波長 問啲舊客要唔要轉
試咗一次係幾舒服 因為會搽Gel 完全唔痛
但因為無乜感覺 我怕脫毛效果好弱
問佢808彩光黎架喎 會唔會弱咗 又話唔會 因為雙波段一齊做

有冇人知係咪伏野黎
淨係想脫bikini追完post想去hair fade $2888十part
唔join全身仲有冇referral discount 求絲打介紹 留tg
tg: wttjcilt
早兩日唔講嘢又話潛水,講嘢又話係打手,真係你哋講晒,你唔係真係淨係因為我講邊間好你就決定去邊一間啊?你自己都有分析能力㗎?
我都話H記好㗎,不過貴自己真係冇錢咋嘛!唔通我咁勁做晒兩間打手咩?
活躍啲講多啲就係打手,咁以後唔好分享野啦!不如淨係分享邊間唔好咪得囉,千祈唔好問邊一間係好,因為話好嘅一定係打手?呢個就係你哋嘅理論。
脫完bikini好黑有咩方法美白
根據佢哋理論,你都可以係W啲打手㗎!因為你都話佢哋CS有跟進好咗呀嘛!
我真係唔係好明囉,有投訴喺度分享完都係要同CS講㗎?唔通齋喺度投訴就會冇事?就等於你覺得有問題都會同W CS反映, 咁有跟進自己覺得OK咪冇事囉!
大佬,我都有話自己難book咗㗎,不過為咗跟返個脫毛時間,自己就佢哋去唔同分店,我諗住都係捱埋嗰幾次姐,咁都唔得呀?咁都話係讚佢哋?冇嘢好講!
咪話我馬後炮,之後又會話㗎啦,如果唔係打手做乜要緊張出嚟澄清?但係唔講嘢又話你係打手身有屎駁唔到喎?呢個龍門真係點擺都得,幾時學咗肺苦?
有budget就出去做Cps, 不過就一定貴, 可以試吓搵吓有冇地方買到原料自己做, 不過亦都有人分享出面好多係溝水, 效果唔夠好
Cps可以用係下面?
應該係可以嘅,我見好多脫毛中心都係用呢個品牌幫人哋做去色素,咁應該係得掛?不過我自己就冇做過,我又唔係好黑,條仔又冇詐型,就唔晒呢啲錢啦
屌 近排仲搵個肥婆 suenn 推介
話完全唔痛
屌緊係唔痛啦 都冇效
我都冇話你自己對號入座

同埋你睇返我之前record
我有份紅字狂鬧WD叫佢改
唔係咩都話搵CS就算
我買左ordinary果支但唔知下面用唔用得
話晒都要醃佢十分鐘,未敢試住

Btw有冇絲唔係全脫架
Hair fade呢個價錢係咪蝕住做?
今日脫完後個膝頭有一條條啡色嘅痕
請問係咪正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞