DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有冇人知三波長係咪真係好快唔會生毛?
755 單波長全身永久 $5000 連bikini
三波長貴double 考慮緊
最好再confirm佢多一次
有兩次我book咗但冇收到msg
上到去嗰陣就話冇我booking
雖然最後佢都有俾我做返
有無人去過格林
無影響
佢好似2日前會whatsapp 同sms提醒
最近果次 我無收到 就whatsapp 問同佢confirm
book咗今個星期去脱full bikini
想知道大家第一次會覺得尷尬嗎?
同埋唔係好識得處理毛毛
絲打可唔可以referral 我
大埔分店
老實講已經對間野冇乜期望,連去做療程都覺得係嘥緊我時間,join個脫面嘅咪又係冇用
啲人嘅態度仲要串柒柒咁,望住佢地啲西樣都唔開胃
講到唔做佢地啲療程好似會死咁,價錢又唔係平喎
下次再關我入小黑房就報警,反正呢間野都上過報紙啦
所以咪想上黎追po 睇下有冇啲好嘅店可以去下
想問下大家有冇脫vio?係點脫?有冇覺得唔好意思?
聽朋友講佢哋幫人脫毛私下會話客人特別臭,屁屁有屎要幫手清潔埋,笑死。
想問下有冇絲打背隻本身多暗瘡 打完激光之後會爆得更加勁?
你覺得笑死之餘到你出去比人脫個陣人地咪都一樣笑你囉
笑死
所以就係問大家的意見囉,皆因未脫。
係間美容院打左第二次755,但d毛都仲好多 打完果下即時都冇效果,一條毛都冇甩琴佢地話要等佢慢慢弱先會甩,我係咪比人呃左
脫前會畀濕紙巾你清潔咗先㗎喎
如果bikini 位啲毛好粗
會唔會有排都搞唔掂
4次之後就要三個月先可以打一次
有冇人都係wd 話你有毛囊角化/毛孔閉塞
叫你唔好脫住
之係咁sell我做peel唔做唔得咁
爬過文 有啲話打打下會變反正常 有啲話勤力磨砂就得
好驚俾佢地大到 有心理暗影
補充 脫咗2-3次之前都冇話唔做得
係得最近喱次係咁
可以啊
Tg: holuncho
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞