DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
要返工就真係要考慮下
脫毛期間係咪唔可以打其他laser 架?
Faical 個邊岩岩先買左laser package 想問下
10次39800呢個價錢簡直貴到飛天
OK㗎喎, 我通常隔開兩個星期後都可以照打激光Facial
咁都好d, 我驚一間買左脫毛先知冇得做!
岩岩問左aplus唔係好明
佢話脫毛要分3 part, 做哂先叫一次,
咁即係我每次booking 都做哂3 part?
定係每次上去做1 part, 要去3日先叫完左一次?
後者
想join aplus 全身永久, 請問有冇絲打refer?
唔該!
有冇絲打去過ms.right.beauty 到做脫毛,book左聽日去,唔知點呢
呢間我試做咗,唸住約期join,點知約咗嗰日打風。跟住就約極都就唔到,比啲夜晚9:00嘅時間我,錢未比都咁難,我決定放棄。

而家準備去Beauskin.
我個陣勁快約到 但就等到下世
Beauskin好耐之前做過excel v hea到癲左
明明有兩個頭 唔叫佢用齊兩個頭就求其用一個就算
Beauskin咩價錢
比堅尼$4580

其他好貴
同問
想問下感覺/效果如何
聽講要排隊排成粒鐘,又打到一忽忽,張床又有毛
但真係好平,又755機,心郁郁
我之前有好多friend都係join Tania, 諗住平, 點知後來都係頂唔順啲質素, 要再join其他, 變相呢舊錢都係嘥咗
冇錯,係分3日去
買左yanis underarm 永久
覺得佢真係睇心情hea打
一次痛一次唔痛禁
去第二間打你會feel到係一格格禁打
但yanis 真係隨心
我係yanis打bikini打左四次都冇乜少過毛
次次都話我黑色素深怕痛唔用高度數
之後轉左係hairless打full bikini 2次已經明顯少左4成毛
仲要個治療師同我講係用緊低度數幫我打

講真係yannis打真係漏得好誇張
打膝頭都打左6 7次都仲會係好多毛
如果你筆直唔多我寧願你join a plus好過

利申係yannis度打左毛有起碼5年時間
Book左aplus 4+4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞