DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
其實啲幼毛唔剃就打係咪真係會甩凝住啲毛太長會吸唔到光
借朋友ac
咁我都試下搽多啲cream先 多謝解答
去左hairless join左全身
好撚肉赤

今日先有時間追多d post
發現哩度好多hairless 打手

邊間分店呀?
應該查普通body cream都得嘅,我自己就用鵝羅立英,記住要係日本仔嗰隻呀
絲打做乜咁樣講?你喺H記嘅經歷唔好咩?
我自己就覺得所有脫毛有少少名氣嘅都一定有喺度Mon post 㗎,我覺得幾好㗎,可以比佢哋知自己有啲乜做得唔夠好俾我哋吊

反而係後悔無一早買全身
其實打手就應該間間都有㗎喇
呢度都好多Aplus打手
呢樣我認同喎!不過應該剩係得A記同H記嘅打手先喺度生存到,因為其他嗰啲實在太多真實苦主即刻沖出嚟踢爆佢哋
真!呢度真係好多A+ 打手
我都係由DBP 苦主轉去A+,
打左差唔多一年A+, 其實性價比真係高! 唔SELL 係重點
但係見住佢越黎越多人, 越黎越難BOOK~同埋越黎越HEA!!
我打過咁多次, 其實有2-3次係冇補剃直接打!
有次仲拖光, 上幾個POST SHARE 左~

A+ 生意好係好事, 因為起碼唔會執, 但係希望你地請人都要train 下先~俾番D 專業服務!

連登推得起, 自然打得沉
未開始脫
只係肉赤好驚被呃

之後會再上黎報告
希望值啦
佢哋收得貴, 服務質素一定有返咁上下嘅, 唔好擔心啦! 可能好好呢!
班打手淨係識得叫人搵CS反映
打手得太明顯 睇得出同一條友開幾個AC 又係咁讚同一個治療師
其實真係明眼人一睇就知
有人踩其他公司就不斷叫人哋講多啲分享吓
但一有人踩Aplus就話喺度講冇用㗎直接同CS講啦
仲記得明明上個post勁多絲打話畀Aplus打到皮膚有一撻撻啡印
跟住啲打手就話人哋無做防曬
留意返post22無出現喺今個post 1樓 (可能係唔小心加漏咗嘅)
一言驚醒夢中人
之前仲清一色洗版話WD好差叫人絕對唔好去
講到同dbp 差唔多
然後就話aplus超好

我覺得WD係有不足 但真係改善緊
之前話book要提早一個月15好book會唔到
佢宜家都可以直接約三個月內時間
話拖光宜家每次打完都有cs跟進返

我自己覺得係慢慢進步緊
平係平 sell係都有 但未去到好極端咁差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞