DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
絲打打到第幾次開始無毛?
我打第四次啲毛都係咁無變過
啲毛同無脫過一樣,只係生得慢咗
會唔會隔太耐打先係咁?
差唔多兩個月半先打到一次
打第四五次嗰陣 特別係underarm
手手腳腳都仲有嘅 不過就生得疏同幼咗
隔得太耐先打都會有影響㗎 絲打係約唔到時間先要隔兩個半月咁耐?
嘩咁呢個員工好唔掂喎,邊間分店,話俾佢哋CS 知啦!
Devon $168 一大三細位,肯定sell爆。
我都食咗100%

好似無見人講bare HK有冇咩comment
想問下20次要做幾耐?完成後會唔會再sell你再買咁?
真囉!我而加去打都唔點補剃,以前係唔係都補剃加嘛!
會唔會係佢哋啲新員工做得唔夠好? 要同CS反映喎! 你哋唔同CS講佢哋都唔知啲新同事做得好唔好㗎嘛, 如果係資深治療師直情要打pat pat啦!
好彩pauline咁多年都保持住個水準, 但係真係越來越多人搵佢所以有時我都等佢唔到
會唔會係你脫得耐啲毛已經夠幼唔洗剃
下咁應該唔關激光事喎
係咪佢幫你補剃個陣剃到呀?
你約邊間同幾時先
今日聽到11月有位喎
你咁講又有可能喎,因為我都真係冇再需要補剃
利申:我已經脫咗超過左八次
補剃個陣佢都好輕力架
所以我都唔知係點
不過後尾返屋企搵鏡照清楚 冇花冇爛就算啦
我一向request Pauline, 不過呢度太多絲打都係搵佢啦!依家都好難book同埋有時去到如果真係要佢就要等囉!有一次佢放假,我見我淨係腳(我已經完成咗八次,所以唔使次次脫晒所有位)咁就由佢哋安排啦,有一個叫Wing, 好溫柔喎, 仲要幾靚女添
尖沙嘴放工後
問早少少少6點都一樣無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞