DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
係睇佢手勢,每次都唔係同一個人幫我打嘅,我本身全身真係勁多毛,到而家脫咗咁耐都7788,不過我係join學生全身脫毛plan,要指定時間去,如果唔係指定時間去就要加$3000,咁啱呢份工就唔到時間,我諗住買家用脫毛機清啲毛毛算了,唔想再加錢,又唔知幾時脫清
原來A-plus join 4+4都有二人同行優惠送mask 15,有冇絲打有興趣?
Mask 15係咩黎我約左6號去!
我都冇仔細問,不過好似同月份先得,我book咗十月
Mask 15 我都有用啊,嗰啲毛囊閉塞都有啲幫助,同埋胳肋底啲色素都會淡少少。
好糾結 h記全身77000分期個數都接受到
定aplus 4+4算
利申 除左bikini 其他都唔係多毛同多幼毛
問左最多36個月但唔係毛孩好似好貴
我自己就唔鍾意用分期, 真係好容易card數越滾越大
$1500聽落唔係好多, 但係要咁樣分36個月真係有排還
我都一樣
個陣覺得貴無買曬全身
然後而家仲要嘔凸
我之前L記又係分期 不過個陣佢仲係好好 宜家越做越垃圾
而家唔係舊客有得補錢加返曬做全身咩
好似計埋大概係65折到
遲啲又加價
雖然我都諗緊係唔係H記加返曬
後補得唔得架
我岩岩join左…
痴線,WD各位真係唔好去
上星期8號風球取消咗脫毛,嗰日即刻俾咗新嘅日期佢哋揀,去到而家問咗幾次佢wts都冇人覆
以前幾好架 仲買左幾part 兩年前開始hea打又sell 雖然拒絕左都冇野 但啲毛真係冇哂
搵日上去保養試下宜家點
唔知得唔得,我book咗十月尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞