DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
whatsapp呀,不過唔知會唔會幫手約時間,一般做完療程第二日自動問返你前一日嘅療程做成點
最近想join aplus 4+4,想問吓咁多位絲打,除咗underarm、vio,其他位做8次係咪都脫得7788?
其實umderarm同vio係最快見效
*underarm
咁只能夠話你好彩,我上面所講既都係親身經歷,上面亦都有好多絲打遇到好差既經歷

Anyway我打咁多都係想話俾未join脫毛既絲打聽真係唔好揀呢間野,因為你join脫毛大大話話都要去間野起碼10次8次,就算你第一次去冇事,又邊個擔保到你下次去唔會俾人係你除晒衫之後入嚟sell你?又邊個擔保你下次唔會俾人hard sell之後黑你面同串你?又邊個擔保你下次可以順利book期唔洗等半個月都冇人應?我諗應該冇人想每一次去都好似賭大細咁搏自己唔會中伏

我自己揀錯左中晒伏但真係唔想再有人再中,同埋如果佢地咁既服務都可以愈來愈多人幫襯既話佢地只會變本加厲

Wiish Derma係黑店
唔好意思 新入黎
我想問下市面上D彩光脫毛儀係咪冇用架?
#1果度見到話彩光脫唔到毛
絲你兩間都做緊?我係WD暫時未遇到你依個情況丫,個人覺得總體間野未去到咁差。如果有人要我介紹我依然會推薦。Aplus sell唔sell或者好唔好我就唔知啦,不過網上一樣有人話A+係黑店丫
試過俾k字頭做facial 又粗魯又hardsell
上面有絲話佢之前係cwb成日比人投訴,會唔會原意係想去tst洗底
男仔想脫上唇啲鬚根 上面推薦個啲邊間會比較好?
第一次去hairfade 等左9個字都未做得
Bikini 應該係最痛嘅位置
開咗冇耐咋喎?就已經要等咁耐
佢得一部機
之前又係見到有絲打話去hair fade等左好耐
但我去左幾次,次次都早幾個字到,幾分鐘內就有得入房
aplus做完8次 係冇左9成毛嘅
但仲係好多毛 有啲都幾粗下
佢好差 hardsell加上啲說話難聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞