DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
想問你john左幾錢
見Focus medical做緊全身脫毛6988 平到有啲驚 想問有冇巴絲試過呢間
無用
嗰陣係15800 而加加咗價幾錢就唔知lu
佢都俾咗$5000coupon我 絲打有冇join過咩有用?定都係廢
A+ 越黎越差!打得好hea!!
可能多左人,治療師忙,但係呢個都唔係拖光藉口!
平時治療師打完一次,會補打第二次
但係近呢2次,治療師都係打得一次,同埋拖光
即係未打完一下,個頭就去下個位
我就問治療師點解打得咁快
係咁架
你當我第一次黎?我就話之前都唔係咁快。
唔會hold係一個位咁耐架,會起粒粒架
但之前都唔會咁架喎,同埋會補打
係咁架

唔該Aplus 留意下呢位員工
調去荃灣呢個叫咩名 想轉去荃灣做
好奇想知你地點知道佢地拖光?打嘅時候gut高少個人望住佢?我多數咪埋眼,因為驚
A plus 12 月full 咗
Aqua peel ok, pico廢
按摩ok
Join咗aplus 4+4 嚟緊約第5次part 1
點知收工時間同星期六whole day都full曬
叫我打去約tst同cwb分店…
本身就係諗住觀塘返工 收工打完返屋企 唔洗再專登岀去
仲以為擴充咗會易啲約
啲staff係nice同細心嘅 但唔係返shift工嘅人 真係好難準時約到囉
係成個11月同12月都full
新機阿
多數淨係平日朝早有時間你係呢啲時間得閒先好join
你嗰日打新機定係舊機啊? 兩部機嘅感覺真係完全唔同, 不過如果你打咗一年照計就應該兩部機都試過晒。
我都係喺觀塘, 但係就未遇過呢個治療師。上次係因為我book開嘅治療師放假,就試咗另一個,佢不嬲係尖沙咀啱啱調咗去觀塘,佢都幾好㗎
join左A+個4+4 full body,今日上左去打part 1
最後佢地話其實過幾日就已經可以打part 2,呢點有點懷疑,不過最後都約左兩星期後
想問有無絲打有經驗 係咪咁快就可以再打part 2?

利申 萬勤Suki幾好,就算我成差唔多6:30入去,都好有心機同耐性講啲terms同打,最後出番黎7:15
梗係可以啦!點解唔得呀,part 1 and 2都唔同位置, 聽日即刻打都仲得添!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞