DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
放唔放工都係咁上下
我約開平日1-4都係咁
我今晚..真係GG, 9成9要改期..希望唔駛等太耐
想問吓喺Aplus打完第一次 啲毛一忽忽係咪正常?😵‍💫
Thanks 即刻打電話去問
因為之前我改時間無同我講😂
想問下問時間表既意思係問晒佢當月某個美容師有咩時間free再book? 因為我好多時想約既期都話冇位

Btw 想脫TST WD既人真係諗清楚先,呢間野啲服務態度同質素愈來愈差,有次仲要係等我除晒衫先搵個黑衫入黎sell,搞到冇得唔買咁,走嗰陣仲要聽個濕鳩經理狂sell,唔買又要俾說話你聽,貼錢買難受
邊間舖頭, 同佢哋cs投訴啦
仲要唔買就即刻黑你面
我朋友話最近呢兩次脫毛,都係一個k字頭 隻眼有粒墨嘅女仔做,話佢不停sell 又比說話佢聽,想指定唔比佢做,但又怕尷尬
咪就係,我早兩日去先又黑我面
唔該TST WD既濕鳩老經理Alice嬸嬸睇到自己檢討下,我地唔係老馮幫你買嘢,你要跑數sell野都算,但唔買就黑我地面同俾說話我地聽只會令到我地更加唔想幫襯你地,唔會再介紹朋友黎join同埋會話俾所有人知你哋有幾閪
認得哩條友 講野完全係出面美容舖啲口吻 一路係咁話我多癦 叫我做完出去報個價先 點知一粒成千蚊
我係比另一個黑我面
嘩,變到咁差, 應該要喺前置嗰度寫返俾啲人知道呢間野已經衰咗
睇嚟依間濕鳩野個個都係咁閪
真係要,唔想再有更多人中伏
想問下問時間表既意思係問晒佢當月某個美容師有咩時間free再book? 因為我好多時想約既期都話冇位

Btw 想脫TST WD既人真係諗清楚先,呢間野啲服務態度同質素愈來愈差,有次仲要係等我除晒衫先搵個黑衫入黎sell,搞到冇得唔買咁,走嗰陣仲要聽個濕鳩經理狂sell,唔買又要俾說話你聽,貼錢買難受

準備再轉
佢已經send咗message講個Booking自動取消
真黑仔!睇琴日佢哋嘅安排,應該都會開返星期日俾我哋今日受颱風影響嘅客人,咁都好啲,應該點都唔使等兩個月掛
佢哋琴日講到明會開返星期日?
下 佢原本係cwb好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞