DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
想問你打到幾多度?
見到hairfade $7500脫全身勁吸引 得閒去打下當美白都好丫
點解可以做到咁抵,蝕住做
冇留意下次睇下先 我估應該六至七囉 因為打落去已經唔係好痛 定係純粹我習慣咗
做左laser之後多左好多毛孔位紅腫 唔知係咪因為條毛生唔到出黎 自己做cps有冇用?
通常最多一兩日會消,如果幾日唔退同脫毛果邊講番,極嚴重自己睇醫生
我唔係即刻出現啊 係過左段時間先開始 以前未做過laser係冇呢種情況出現
過左段時間咁關唔關敏感事?咁我又未試過打完一排咁,如果你有痕/痛最好睇下醫生
即係打10度 算好強下
打咁高度數 痛唔痛 脫成點
想問有冇人做過instaskin?

因為見懶人包有提
但爬文見到對上一次提都係post 14
hairless 究竟易唔易book?
見之前有絲打話好難book 有d又話好易book

有追po睇到話20beauty而家sell得好勁
但佢個學生加拿大脫毛388真係平得有d恐怖
有冇絲打講下佢而家除左爆sell之外點樣?
我應該唔會比佢sell到d咩,唔係因為我夠定力,係因為我冇錢
hello 我可以referral 絲打你~不過你tg link改左名?搵你唔到~
我join左全身咁濟已經打到第六次 效果好好
Pauline真係好爆
依家好多時都要排到超級後先book到佢
有次等左半個鐘都仲未等到佢上一個打完
aplus已經去到12月 12個星期都黎
Sorry 你試下禁多次同一條link
有冇人有aplus referral?想脫underarm
唔計sell得勁左
其他so far so good
利申:做緊
打咁高 上次我都係打7
邊間分店?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞