DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
但係聽講家用好似永遠唔會脫得清,我都想買,方便好多
4次都無少好誇張囉,又要嘥時間出去又要等

之前去過Lumiere脫腋下,2-3次啲毛已經幼左,我仲以為出邊正常都會係咁樣效率不過呢間好似好少人討論

效果慢都算啦,價錢喺返度,但係係咪真係bk左時間但每次都仲要等勁耐
好似話彩光清唔完,Search 過家用機得彩光,我而家全身嘅毛仲有3成,諗著買飛利蒲3千幾個部,唔洗下下出去打,方便啲,我諗ok嘅 (反正係Yanis打都唔知幾時打完)
唔係完全冇少既
不過係得一忽忽好細忽會少啲啲
本來我都係本住永久保養慢慢打啦
但屎忽痕join左第間個對比實在太大
同埋有一點係兩間都話同我用低度數打
但yanis我次次打都痛到仆街又唔覺得好有效
另一間我真係冇咩feel到痛但效果好明顯
我諗都關佢係咪用原廠cooling事掛

不過平心而論yanis比起以前已經冇咁難book同等得耐
手手腳腳個啲係佢度打都ok既慢慢打
但面同bikini真係諗清楚好啲
一黎衛生二黎痛感爭好遠
脫完bikini 之後覺得自己下面好黑
治療師話cps 折後20次要3萬中
想問下意見,應唔應該做
想問三波長個種機係咪都係廢?因為好多美容院都係用呢種
呢條女真係伏到一個點hard sell都算,講野難聽到呢…..唔受佢sell就潤我同極快速同我打完

WD有呢d hea打+態度西既員工真係自求多福
好撚驚真係但已經比左錢
諗緊好唔好去啲限次數嘅脫左先,脫得7788後期保養先再去yanis,但到時唔知間野執柒左未
接咁多客,都得2間店
Cps 唔係冇效, 不過要做好多次同埋出面做真係好貴, 買到正貨嘅自己做其實真係平好多
下次去問下先
打緊devon $366 3大3細
但808機 效果就慢到懷疑人生⋯
但個人覺得唔係好sell
又或者我次次say no佢都懶得sell

依家糾結緊去H記定A記 join個full bikini

覺得H記 5900 都ok
其實又好想join埋個大腿但好貴🥲

而A記要10800 全身8次做完再加錢咁又好難計
不過都有好處就係又啲部位生得慢就可以做少啲

真係大糾結

PS.依家最想就係做bikini
咁多毛做咩都唔方便🤣
點先有得送facial coupon? Bellasonic都幾好, 不過可能要加錢做
睇黎好多人都仲過佢伏
好想投訴但又唔想俾佢地當西客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞