DBP係黑店-脫毛討論區23

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
想問絲打hair fade sell唔sell
唔sell
有兩次問我會唔會想打埋其他部位
答佢一句唔洗就無再追問
絲打就係john左比堅尼位?
我幾個月前join左7 parts
揀左full bikini (計5 parts)再揀多兩個位
淨係貼過一次.之後都係話幫我避開左
beauskin而家貴左好多 不在考慮之列
23800全身打得一年仲要冇保養
利申:打左兩年幾仲有少少毛
兩年前買兩皮有找仲有永久保養
我就從來都無試過貼身上嘅墨
但面就次次都有幫我貼嘅
a plus打開個個治療師唔做了
有冇絲打去開tst 有冇邊個比較細心可以推薦
我都係咁講改期 結果改遲成個月
佢官網個價5萬幾
係咪真係無得平/無野送

佢係咁水我話只有第一次新會員先有得半價
以後無叫我好一次過join 晒所有parts
但我估之後都會有
唔好咁癡線啦漏m做vo
講自己親身經歷都要比人屈係打手真係痴撚線,讚又話係打手,踩就話係另一間既打手,咁冇野好討論啦,話唔覺wd有問題嗰啲我係咪又可以屈番你地係打手? 如果剩係想聽自己想聽既野不如直接叫圍爐區好過啦,講黎講去就係話可以同個cs投訴,有用既話班人就唔會keep住咁閪,唔會咁多人要等佢地半個月覆msg啦

我再講多次,冇經歷過wd啲閪野我只能夠話你好彩,我上面所講既都係親身經歷,如果我係打手既話死全家

Wiish Derma係黑店
半價係得新客戶先有,舊客如果之後再買好似係得八折(唔肯定)同非繁忙時間
所以一定係作為新客個時消費最抵,要諗清楚。佢唔驚無客,到你作為舊客想加parts個時佢無嘜必要俾返半價益你。

又或者你將自己最需要最想做個d係h記做,日後個d搵間平嘅,相對無咁高要求。
總之後加一定係蝕左,呢個亦都係佢個strategy

利申,h記客無買full body,好清楚自己想要咩所以佢點講都無動於衷
即係5萬幾再半價?
黎緊主要想脫full bikini位
但見hairless都要5900
hairfade全身先7500
咁樣相比之下A+好似冇咁優點
大家有冇意見比下小妹
其實只要分享自己真身經歷就OK啦! 人哋點睇自己控制唔到嘅。
絲打都可以講返自己打咗俾CS佢哋跟進成點樣,點解你覺得同CS講冇用,我相信間間都有Mon post,希望佢哋睇到可以自己再進步啦!
貴到痴線
想聽多啲Hairfade女朋友想做
呢個價錢,去hairless啦!
我見佢呢家2888 10prt 四年補養 係咪都唔包補剃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞