《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
因為電腦玩家多過ps玩家好多囉好正常姐
utube無為 新手頻道 你問既佢都有 不過要時間睇 好多條片升lv送橙幣免費買英 唔急唔使貨 dlc只係skin垃圾黎 除非你好中意個skin
1. 玩得耐就夠錢買 唔駛課
2. 睇習慣 一般都砌爆先 搵到啱既再換
3. 鳳凰1 大電2/4 細電8 細補4 大補2
4. 安全就補 或者打緊架有隊友cover
5. r301 平行 eva8 紅色武係空降 冇得執

玩多d就會有自己style
成日睇Stream都見到佢地Mid Game都睇到成隊Banner,究竟係點禁出黎?
啱啱第一次食左雞
有感動

好滾動
估唔到隻驚咁好玩
要課下金先得
佢三隻幣有咩分別
點解我玩左幾場都係得藍色個隻合成金屬?
咁我點買啲英?
準備課金支持下
想問老屎忽你地課左咩
2:我就兩把槍唔會汁,莫三同哈博克。
子彈睇你用咩槍,如果係同子彈槍就通常係r99/r301+G7/重型彈連射槍+3030。不同彈就主武背包嘅30-35%彈,副武就15-20%彈。D彈加埋約背包嘅1/3-1/2.
3:補品就睇背包拎幾多,基本就2大電4小電4小血包(食三格位)。紫以處背包就1鳳凰4大電2大血8小電4小血包(食7格位)剩底位睇你想多D彈定掉得嘅野。

btw小弟有個上鑽懶人包有講D槍點組合同其他小小野,有性趣可以睇下
https://youtu.be/hg5SFm6Gn-8
好 唔該各位巴打
我自己研究下先
扮新手,打一千傷都叫新
今日先開始玩 平時有玩開其他fps
幾年前玩過一場 咩都唔識 比鬼佬屌完之後就del左驚
(認真 第一場已經比人屌)
哩幾日識左個fd推我玩 我先裝返嚟玩
玩玩下又幾好玩
估唔到咁快食雞 好爽呀
apex食雞同pubg/cod比我個人覺得apex好玩好多
tab 小隊
我alc 反應曲線linear,腰射 水平同垂直靈敏度350下面d咩加速全部0
我而家仲快過你應該可以做到,今晚番去練下先
個個都練fuse
勁野wo 上鑽補習班
咁唔係個個都似連燈仔咁勁個個非鑽就大師以上,都要照顧下細嘅
節奏快,一定有交打
冇記錯係console玩家多過pc好多
課金都係課傳家寶活動多 而家根本課完都冇野好買
藍色用黎解鎖skin 金色就你課金幣 橙色升lv送 夠萬2買一隻英 每升廿幾lv買到一隻英 你玩熟一隻英都夠你買一隻英 根本唔使急
隻英既stat得20殺同1 win
唔諗住練但諗住隻隻英都打鎚所以玩下
Apex 新手(warzone/pubg veteran)
fps game唔係電腦玩家多d既咩
我睇twitch熱門多數都pc
ching認真咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞