《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
del就一定唔會
係睇下佢點nerf法
Timmy 已經抖完打機了
同緊tfue排緊
全方位大nerf斬撚到慘過上季既horizon
被動大幅削距離到15M,被人射中心口會入CD,30秒
戰術CD升到35秒,閃光,沉默效果,傷害消失,顯示時間3秒
大技CD升至3分半鐘,半徑縮少至50M,全世界睇到大技位置

斬到咁都仲有人用就真愛啦!

咁都贏唔到 慘

講起seer 就躁
理得佢佢扣血 閃光 助攻定點
唔好cut鳩我動作就得
次次補Phoenix kit 同大電去撚到最尾 一野車招技過嚟/用緊惡靈招技前置動作都一鳩cut 左
搞到反打又唔得 走又唔係
企係到等死

From Timmy Twitter
真,基本冇得打,團隊戰 咁cut一cut 輸緊
cut技應該一定唔會改
始終都係trailer嗰時嘅英雄定位
改咗又變咗同尋血太似
最多我諗起手會耐啲
same手掣做到,不過我會長按住個互動鍵(pc既E)我大約百零度咁多就上得返最緊要快
點解用電腦玩 排香港ser唔洗等
用ps4玩就要等好耐
而家唔係已經轉咗crossplay?
靈敏度較幾多?
我之前用6發現完全轉唔切
最近轉左做自訂500但未試過
Ps4隊伍無pc 玩家唔會同其他pc 玩家同場
佢跨平台主要係同xbox/ns 打多
打rank見到隊友手制icon加日文名⋯仆你個街
日文名十個有九個伏
seer 招q比多啲時間避下都好丫
由出!到中招都冇半秒
10次得一次避到
phasewalker值唔值得買 本身有voidwalker
好明顯係switch嗰班 好心唔好溝班switch落黎啦
唔值得 只係隻色唔同 其他都一樣
skin呢啲嘢鍾意就咪買 買完又唔會勁咗
論第一身嘅話 前者手套靚過後者
但第三身嘅話就麻麻
Ps4貪方便
估唔到第五隻雙鎚人物竟然係Fuse
sorry我係自己玩左幾場嘅新手
想問朋友一齊玩 但又唔好意思雷
所以想自己學下先
所以想問會唔會有啲新手教學推薦?
仲有啲問題想問
1.點先可以買新英 (課金嘅話 點課先最抵? 戰鬥通行證? steam啲DLC洗唔洗課?)
2.有冇啲垃圾係唔洗執? 槍同子彈係咪用死一種就得?(慳位執其他嘢?)
3.佢個啲healing item同護盾係咪見到執就ok? 姐係個啲鳳凰治療包同注射器/醫療箱個啲 你地通常執幾多個
4.想問比人打到殘血 咩時機補血最好? 我見啲streamer係會開個盾然後一齊補? (係咪某隻英嘅技嚟?)
5同埋推薦用咩槍
啲槍係咪冇得升上去?
紅色個啲槍係咪最勁?

問住咁多先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞