《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike

電妹終於有一款金skin係唔靚
本身都覺 但見人講佢好似好多季都有咁搞
今日見到Euriece同Hardecki又係solo to master 不過我覺得佢兩個真心勁
對面有high ground
我玩尋血犬衝過去未爬上去已經死左

睇唔透啲街場友
我上佢唔上
走緊佢又返去打
Btw卡緊金
絕大部份大台都有能力solo上master架喇...係睇有無心機打啫
金牌沖上去殺 打死下場咪得囉扣果24分
你雙排已經好好啦 呢到幾多單排上嘅都未吵
其實一鳩樣
我成日見Timmy 拉繩都會彈一下先 個意義係等人計唔到上到去既準確時間?
同埋會有大半秒向斜上沖 一黎上得快d二黎可以避子彈
我想講跟風姐 想學Timmy咁 不過呢兩個本身都職業冇咁難睇
呢家打街場唔撚係企定定用狙就係戇鳩鳩沖去1打3
幾時將隻seer undo左去
今季卡住白金,啲送頭隊友死曬又做唔到孤狼,仆街seer真係虐待啲solo人
euriece早排已經玩緊每隻英solo to dia
係冇既
冇睇過,12個鐘做唔做到solo to dia
係虐待d龜姐冇得喱 on9心跳
練好d槍做癲狗好過啦 白金d人槍好廢 一堆水鑽
成季流流長 點打都上到去啦 白金都靠龜都唔謊上到大師啦 上完鑽都冇野玩
最慘就係我撞親啲隊友一對槍就送頭,我係殺得一兩個就要龜全場等偷雞、而家十令分十令分咁加,驟眼睇咁計都要打幾百場先上到鑽,cls
apex就係咁 單排冇人權你一係就組齊固定3排
我上兩季都每季兩個帳上鑽 一個單排一個同fd玩
單排就係要你自己殺哂d人再復活佢地佢地作用就係吸引火力比你走位逐隻殺 唔好指意一人一隻or諗住同佢地好似3排咁合作 完場你2-3千dmg佢地都未有1千
睇完你呢個回覆
非常認同

但岩岩一玩 我依然都係跑去救隊友
得返五隊 搶左個高位
一個隊友跟我守高位
另一個周圍走 比人集火 失埋位
我都係照沖去救佢 用埋炸彈個啲
結果唔洗講
安全咪救下囉但通常見隊友倒地就唔理3721救左先都實出事
單排最重要係自己分數 我會優先考慮點樣唔死+收頭攞分
有空閒先諗救隊友 其實你有幫佢架槍集火已經夠 佢自己失誤死幫唔到
你唔殺哂附近D人都有D難救 我寧願等佢變箱執完牌走去安全地方復
啱啱打rank 1打1,俾個server食咗幾下子彈,屌你老母,隻game賺咁多錢都唔整吓個server
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞