《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
沉船了
如果以dev篇長文嘅標準 superglide先係最需要改 個velocity超越埋普通鏟跳 今次佢剩搞ts嘅動機真係意義不明
ninja都打apex?
我都有睇呢個channel,個痴線佬好認真係整D新手制出黎,好正
但一日冇 major console 採用幾好都冇用,當年 PS3 就算 dualshock 3 個 sixaxis 都有機會改善手制準繩度問題,但根本冇乜遊戲支援。
Auto aim 一 二倍鏡係準過其他鏡好多
如果想上鑽可以打多啲白金場
上到白金三 上鑽就係時間既問題
尋日睇rpr真心笑到甩碌
我打到白金三都淨係識剷跳
大把水鑽龜磨上去乜都唔識啦 學識條上分rule點玩
鬥時間之嘛 利伸剩係識左右un 上鑽支槍穩已經好輕鬆攞頭 未去到大師頂獵場 唔使搞咁多野
識剷跳已經好好 好多鑽都好似個銅牌仔咁
咁樣笑啲水鑽真係好咩
講事實喎
白金笑金牌
鑽石笑白金
大師笑鑽石
所以果條友應該係大師
連登仔既水平至少都700均傷大師好似係
連ninja都去玩apex
因乜解究?

啲觀眾有無去埋睇呢?

ALGS2嘅鋪排?
想問下大家

平時玩開origin, 前個排單排上咗鑽就收工,就想用steam另外開個分身由零打上去kill time。

咁我係要down多個apex 嘅game file for steam AC only
定係有辦法steam 同origin share同一個game file?

…定還是開多個origin AC煩少啲?
apex新出果陣佢有份宣傳仲同dizzy一齊玩
只係宣傳完之後去返玩49可能近排大更引左(請左)好多名人玩
hal同albralelie都有直播玩過controller, 打頂獵場係完全冇問題
分開兩隻game
有冇片
淨係搵到打白金埸
https://youtu.be/zSfh3uch2oE
呢度其中一場係 霎時間要搵有d難搵 因為佢用controller唔係特別突出 冇乜人做highlight
近排換咗新電腦 有時打打吓會彈game
有冇ching知道咩事
差唔多一日會例牌彈一次game
試吓其他版本顯示卡driver
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞