《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
金1 衝白金 有冇巴打一齊玩下
傾好哂跳邊 都會唔公平㗎啦
有啲位又少野loot又邊皮位
第一次上到水鑽之前都係打到白金就算
單排勁辛苦
以後都唔想再同台仔玩
LFT係Look for team咁解 Apex d選手自由身會改到咁搵隊

同LoL韓服加FA係頭 係Free Agent一樣
原來咁解
咁叫水…
諗起ig啲人食fine dine caption會話自己窮撚
如果拎ar打龜跑圈嘅當我無講過
咁多ht post嘅bro
我都覺得係唔公平,有d位物資同rotation好好,我覺得要有靚位高回報就要同人博同人打落地戰高風險。
呢幾日玩返 發覺隻game lag咗好多 明明上個season仲好順
我每次跳傘嗰陣時cpu會上100%再lag 1下然後就正常返
是但,都無人用
未大改啫依隻野排緊期remake
跳傘個陣得返3-40fps,落地之後70-165,我set咗165max已經跟網上啲fps boost教學嚟set過曬
打落地戰唔係我強項
所以都係跳啲無人嘅地方
通常搵完物資已經收完第一圈(大概得返10-13隊)
然後見到人就打
夠分就停手 除非有另一對主動開戰
塊面同ai智能叛變一樣
尼個我都試過2次,第一次我係發現個HDD有問題 所以重新插一次就正常返
第二次我就搞得辛苦啲 初頭以為都係HDD,但搞完一輪都冇變正常
所以我就睇吓係咪軟件上嘅問題 但都搵唔到咩發現
最後我將RAM同顯示卡重新插1次又正常返
你可以試試
返去試下先,次次都係apex update之後先有呢個問題,早幾個season都試過一次,玩其他驚未試過突然frame drop
白金4 D人係咪真係弱智...
有人做caller,加正常隊友就好易上鑽
我同朋友打雙排 場場都有個隊友係我地上佢唔上
我地唔上佢上
想問正常嚟講 最後得返一兩隊個時要點打
係咪搵定個靚位/HIGH GROUND然後睇下有冇機會執雞?
隻驚冇HIGH GROUND係咪唔洗打?
600均傷跌到500 白金4好難玩
沖埋去一個殺哂
Madness同Vaxlon琴日quit左CLG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞