《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
EA: 係咁架啦,fifa個ser仲西,咪又係年年大把人課金
真 好明顯
子彈打落身有特效 但無傷害
fifa我真係屌佢老母 都唔知個陣點解會玩到兩集ut
每星期五六日就係捱閪server閪gameplay打30場weekend league 打完又抽垃圾 cls game
我玩左3年ut ,集集課幾千,下集不了
又奴又唔enjoy
淨係識收錢,server又唔整
再玩落去真係驚有情緒病 對住隻閪game EQ幾高都冇用
今年棄左fifa之後,有返weekend做自己野,心理健康好返好多

同apex一樣,我都唔知點解連最基本,提供1個fair既環境去比人玩都做唔到
有冇心其實都好易睇,好似apex9成時間放哂係新skin到,其他野就隨便搵條友出黎話做緊野就算
UT真係浪費人生 年年洗底
終於做返水鑽,如果單排應該要卡多幾日
apex廢玩家表示 難得有場有鎚2499dam好想喊
最慘連d 新skin都係柒既
仆街,白金d分又清零
屌你老味成日有班戇鳩仔
落地執撚晒啲一支都唔留俾你
我都算啦
仲要即刻衝上去搵敵人打
明明人哋幾隊混戰緊
高速死撚咗又屌你唔上去支援
Seer nerf前嘅最後一日
最好早啲入圈搶spot
見到有隊未入圈要keep住俾壓力佢地
時刻要望住其他隊嘅位置 唔好俾機會兩隊一齊夾你
搞掂得返兩隊就隻揪了
成日都係咁㗎啦
好耐之前有場差40 2500鎚
谷鳩氣打多場點知拎咗3000鎚
9成大陸仔都係咁打
著住件白甲當左自己aceu ras咁
用跑狗插針唔係用黎走位
係自扣一下HP直衝埋身肉搏秒down再狂pin
我都唔明佢哋乜撚嘢心態
冇着數就走啦
拖到最後三隊點都有少少分加
白金場對佢地黎講都係ng黎
白金場先係真正既NG
最正常既遊戲體驗
而家NG一跳得就十隊衝去同一個SPOT
ON99
一係打到仆街,一係變跑online
白金好多人知上唔到鑽,佢地唔係想要分,淨係想殺人,團滅咪下一場
反而金牌知自己唔係鎗硬,有人指揮都會聽
轉ser 啦 轉東京 日本仔龜到仆街
PC HK Ser 白金還好la,起馬可以靠槍法無腦打上鑽
PS 要逼住轉日本ser先排到rank,金rank已經好龜,d人支槍又準,上到白金單靠槍法完全冇得打
有冇人係用同1個sight落唔同槍都唔同感覺
平時用1倍紅點落smg/步槍都幾易瞄
但一裝落wingman就成日唔係好見到自己瞄緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞