《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
常見問題

Q:入場要排半個鐘,係咪冇人玩?
A:轉server,去東京或者新加坡求其一個ser會多人

Q:點樣轉ser?
A:
(PC)一開始介面禁TAB或者禁「數據中心」就可以揀
(PS)一開始介面禁右蘑菇(R3)

Q:隻game洗唔洗錢?
A:唔洗,除左比錢買skin

Q:解鎖英雄洗唔洗錢?
A:唔洗,玩耐咗隻game會送紅色coins比你解鎖

Q:戰鬥通行證係咩?
A:比錢買完之後,升lv就會送skin、合成金屬等等獎品
戰鬥通行證比第一次錢之後,之後你玩足100lv佢就比返哂950點你比你無限loop,下一季唔洗再俾錢

Q:戰鬥通行證買邊個?
A:買「戰鬥通行證」(950點)嗰個就得,「戰鬥通行證同捆包」(2800點)只係幫你升快25lv

Q:傳家寶要幾錢?
A:要抽包,有保底機制,你預大概過千蚊港紙,要抽建議等活動抽,連咗ea play買點會平啲

Q:更新之後,瞄器無紅點睇到?
A:熄左「超採樣」

Timmy終於訓得
54hrs30mins
佢最後都唔想人送Kill
不過無計啦
其實好有愛,好多Streamer都Off Stream排
Nafen直頭改埋名
Last送分果隊仲要Res埋再比佢殺
見到佢成功真係好開心 雖然做緊野睇唔到 但由星期日晚開始一直有keep住開住個直播支持佢 希望Timmy可以好好咁休息一下

我估有d排名低既predator有機會自殺減分比timmy上
成件事其實真係好熱血 應該都唔會再有人做到同一個創舉 要有返差唔多既實力同埋毅力先得
想幫佢既都用盡方法幫佢 大師場送頭我真係第一次見
apex有愛
唔送下頭比佢真係入得醫院
講真佢有咁既精力要上PRED真係時間問題
主要係毅力,其實佢本身想停
玩玩下又繼續玩落去
雖然上到Master龜多
但實力仲Keep住係反應慢左啲
有時係咁 頂過左最眼訓既時候又好精神d 但頂多陣之後開始個人會出現幻覺幻聽

美服無外掛?
https://youtu.be/j2QhMsPdDR4
SHEEEEEEEEEEEEESHHHH
睇咗咁耐我都終於瞓得
timmy終於可以休息
尋晚睇到兩點幾上左master頂唔順訓先、以為佢打多兩三鋪就上到pred,竟然打到今朝先得?痴撚線,我已經返左三日工啦大佬
寧願Timmy做少d一take steam好驚佢身體出事,情願睇佢打Ng比大家學下野
最尾果場個隊友好勁
多左萬幾人訂閱,間唔中一次執幾十萬
上個po見啲巴打話佢呢個challenge多咗4000sub 1sub=hkd37? 我冇玩開twitch 唔知
佢都係返緊工啫
twitch 會抽水 不過仲有好多donations
Timmy
Gen last個 play 真carry
佢應該都係諗住撞佢送頭俾佢 點知排到一齊gen有幾可單排ranking
見頂獵 排親都要等開波
姐係代表 送頭個啲 係特登撞入去
送頭比timmy

好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞