《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
有冇ching俾人封過
今日收到封email話我因為仇恨言論封咗我七日
但係入game就話封21日 奇怪嘅就係通知我封帳個mail有三封 一模一樣內容同時間 係唔係佢系統有問題計咗我三次七日
Btw 我俾人封嘅原因係因為打咗句 sb China
我仲以為唔係英文ea查唔到先打支語 點知咁都賴嘢
死守apex
補充吓 支狗真係唔配打機 應該禁止埋成年人打
鑽場 我單排撞到兩隻支狗雙排 佢哋跳傘 一鳩跳首都用拳頭打人 我執完槍返去幫佢哋已經down咗死埋 我down咗兩件 冇血之後走佬 佢哋就喺度不斷語音抄我媽 點解唔打嗰啲 嘈足成分鐘 我先打句sb China
咁樣俾人封真係好撚無奈 垃圾ea
中國有ea管理員⋯
認真
自問已經打得問心無愧(如果打得屎係抵屌嘅
反而比最先死嘅on9隊友屌柒
應該report佢定同佢互屌
定係互屌完再report?
兩隻game都唔同類型
bf? 會過去玩下既 撚兩野咪返apex打
有冇人一齊排
排極都冇人會出聲
2皮野砌機就係想玩2042
不過唔排除玩唔慣 最後返黎玩APEX
唔驚呀,有時間咪夾下,有計傾住打點都好過solo街場冇人開咪
我打China dog 封咗一個月
想當年都係砌左部機打bf3
不過今集真係幾apex化
係呀唔同類型 但2042執到好似apex咁解
Next gen版先感受到佢今代嘅進化
Apex重有3個月時間比佢嘔出黎
ng/低rank場直接mute語音 1打10算啦
charge rifle 執雞
習慣咗delay 今季係美服solo上返master
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞