《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
我係彈去桌面
試過入game前set返做英文先,都係會彈但彈少左,用手制打就唔會彈
我係個畫面會freeze兩三秒先 之後直接彈到熄咗game
Thx Ching試下先
https://youtu.be/UgIZKKk_viY
呢條得唔得? 比賽用手掣打
唔駛點搵啦
其實唔止佢地 有唔少controller得閒無事都會轉controller玩下
有d係想試新野 有d係覺得controller可以攤係張床玩 lyr1c
唔係個個m&k player都係比controller beam完就賴aa
好多都係親身試過controller先會得出咁嘅結論
有冇片
淨係搵到打白金埸
https://youtu.be/zSfh3uch2oE
呢度其中一場係 霎時間要搵有d難搵 因為佢用controller唔係特別突出 冇乜人做highlight
https://youtu.be/UgIZKKk_viY
呢條得唔得? 比賽用手掣打
唔駛點搵啦
其實唔止佢地 有唔少m&k player得閒無事都會轉controller玩下
有d係想試新野 有d係覺得controller可以攤係張床玩 lyr1c
唔係個個m&k player都係比controller beam完就賴aa
好多都係親身試過controller先會得出咁嘅結論

我差唔轉每日玩個陣load到入game就陣 重入就冇事
我想問如果隊友跳傘ping左個點
我見人有得㩒拒絕 點做到?
由season 4開始季季都單排上鑽 最高都係打到鑽3 feel到自己實力上唔到大師. 開始冇咩意欲打rank 寧願玩下normal or 開分身由銅牌再升上鑽.

今季覺得fuse幾好用 覺得好多人都忽視左佢
對住個ping長禁有得揀
鑽都係有排好啲
唔係個個都好似shiv,timmy嗰啲痴線佬咁可以單排上大師
Lulu單排acc之前都係卡喺鑽石啦

利申今季都單排上鑽
上季季中季尾開始打rank上左鑽, 今季都單排上左鑽, 但要上大師單排真係好難
亞服生態太差
單排要好長好長時間先得
美伏一樣好多傻閪鬼仔
但叫做 廿場先遇到一場外掛
相對係有delay要適應
有冇人知隻game其實有冇bot 最近轉咗ps平台重新升過lv 但覺得15lv前後玩家實力差距巨大 15lv前排到嘅所有人都廢到仆街 全部都係殺幾個十幾個咁 咁我以為純粹啲新手唔識用手掣 但頭先升完16lv排到嘅人完全唔同曬 全部爆曬lv殺幾千個爆頭幾千個又好多skin全部好勁 有冇人知點解咁
唔知係咪咁啱 因爲我頭先15lv前係深夜玩 跟住升完之後就朝早 可能係啲實力正常嘅玩家起返身?
伸利: 東京ser
利申PS4玩左5季仍然均傷300一名
依家同fd 3排ng已經慣左最少3~4隊大師煙1隊頂獵煙係基本
我同fd兩個ng 3排, 好多時都抽到個得幾十LV既真新手(落到地啲動作/行動睇得出,唔會似小號), 但同場依然係幾隊大師一齊打, 我同啲fd都無乜所謂,咩SBMM都呻到無氣再呻, 但有時我都真係登啲真新手慘
pc一樣遊戲體驗得rank有
ng純粹攞黎陪d唔打rank or rank唔同無法一齊玩既fd
睇開d輸贏唯有 不過一係落地投胎一係執成場比人殺的確幾趕客除左同女打成個月冇玩ng咁濟 仲係20lv通行證
唔關15lv事喇
你新帳號頭幾場一定排返d新帳俾你打 實係易打d
有冇人PS可以單排上到鑽?
上季上到 今季唔知點解好似難左
琴晚白金2跌返落白金3
日服應該極難
外服應該有機
個SER炸左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞