《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
趁seer就nerf拎埋佢快快手鑽3埋
都唔知nerf完重做唔做到主力
本身想搞埋路線圖係到,畫左幾張都怪怪地所以偷懶冇加入去
好 到時我會一路玩一路睇你條片架啦
咁又唔洗,睇幾眼記左跳咩位咪得,基本上最好就跳死幾個點熟左個頭先。但想前期成隊肥就去試練,打交咪紅點區,隨緣嘅咪跳藍圈。正常嘅就藍點位。淆底唔想打咪綠點。好自由
Seer balance patch:

Passive: Ping Interval: 1.25 -> 1.75s
Field of View: 70 -> 55 degrees
Watch Range: 8000/22000 -> 5500/20000 units

Tactical: Damage removed.
Slowed by 15% while holding it / casting
Time to dodge 1.4s -> 1.6s

Ultimate: Cooldown from 90s -> 120s
watch range都仲有20000即係冇乜分别
Arena 既排名好崩潰
贏一場3:0 跟著就比幾個master pred我打
仲成日排埋啲未打開頭10 場既垃圾隊友
打到好想死
sweetdreams宜加玩緊one stream to Master
睇死佢又放棄
想問下各位師兄
有時三打三僵住 個隊友唔知係對槍被人秒定衝左出去死
佢即刻一直ping
你地會直接掉頭走定係走去佢ping個位試下補槍
睇咩英,轟哥肥佬毒佬惡靈煙妹生命線幻像天際線個D咪行過去開技救人,補到槍咪補埋。
烷辛/天際線嘅咪開技俾佢彈去安全D嘅位再救
機械人/日本妹/華生/印度妹/犬/韓國仔咪睇環境先做到野。
但條友係沖到好撚遠嘅咪等佢死再去汁牌,但係咁尻閃嘅咪算唔撚理尻佢/心情唔好閃埋一份囉。一齊on9下幾開心。
等於冇左尾刀咁大把,一樣咁屈
有斷補已經夠屈
打RANKED叫條撚樣唔好跳嗰度 會扣分
佢同我講 we4800
正常會分開幾次nerf 好似天際咁 (佢依家同prime gaming合作緊 唔會一野改到最廢

鳩估最後改到招q唔計assist
誠實
Im nothing to lose bro
冇咗damage 點計
幾誠實阿,好事黎
咁狗有damage架咩?
所以狗咪冇assist
Assist kill唔係講緊有damage就計
係要官方patch note直接講唔計先唔計

🇰🇷仔放部機出黎就咁掃人都計
同埋狗本身係計 太屈先改左
今晚試下先
應該就冇咗assist
雖然都係咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞