《Apex Legends》討論區 #37 #One Stream To Hell

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
hold ad其實唔太重要
習慣咗放w同上滾放w
先hold埋ad都得
walljump 矮嘅野一定要hold a/d
詳情參考r3kt 個movement guide
我覺得佢而家係movement 最top
連superglide 都勁consistent 真係好癲
hold ad 會 strafe 大動作d
wall jump 過牆?
我自己係Slide Jump hold a/d 再上滾(w+jump)
其實只係轉快少少
唔hold一樣可以90度 180度
慣咗先再學會易d上手
tap strafe有咁難咩真係
睇完一次guide改左制跳左2野就做到
勁撚到
洗日滑跳一係唔記得放w
一係w放先過ctrl
搞到冇速度
有冇乜技巧
正常滑鏟跳起果下就放晒跳+ctrl 之後就轉向+前滾輪
話說音樂bug係咪仲未fix琴日同兩個隊友打係咁中佢哋仲要中完乜聲都無
https://youtu.be/E31eDiDLyCU
可以睇下fiade前排條教學片,絕大部分身法都有教
set做噤住c都係踎
然後一隻姆指噤曬c同space 當然要c一陣先跳
你會發現新世界
其實你地會唔會開 反鋸齒
唔會,會有d矇查查既感覺
但係我熄左 會好似冇咁圓滑
部機夠run就開 個畫面起格會影響動態視力
如果部機只夠run FXAA 咁就寧願你唔開 因為會矇到仆街
明白明白

個tg group真係好鳩柒煩
成班人互擦鞋 拎個鑽都要打飛機
Ching 閂咗個notifications未得囉
Btw blur嚟都冇用
你咁臭串
一陣有人放你個ac上嚟就可以相認
閂左 其實裡面有啲人都幾高質 但大家都潛水多
黎黎去去得番都同一班人講野
咁你未同佢講囉
你po上嚟做咩啫
有無tg link
下 唔po得?
依個group兩年前已經開緊架啦喎
再者條link已經喺到share出黎好幾次
見住佢依家風氣搞成咁都覺得失望啦
依到唔少巴打都喺裡面 咁係咪要大家過檔去裡面先傾得計?

再者依到都成日有人問console有冇tg group架啦
講下個group變成點都唔得?
咁又唔搬得出黎?定你係當事人我唔小心踩到你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞