LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
高登其中一個特色就係無得del post
小小事都要del咁就唔係自由既討論區啦
戴返頭盔咪算,有乜事應該由果位負責
食屎喇亂咁del post
起底都del衰撚過香討
可以del post咁正
幾時加埋edit post呀咁

有個偷拍絲打post又係del咗,明明樣都無,唔明點解會del,而家有罵戰或樓主要求del就會del?咁樣真係好咩?

咪係
屌偷拍post都唔撚比post?
比人影果條女被聲稱上緊lihkg就身份高貴d

道德撚準備全面進場

睇黎admin本身就係道德撚
Admin唔該回應下
Admin唔該回應下

連尼住召喚
<blockquote>有個偷拍絲打post又係del咗,明明樣都無,唔明點解會del,而家有罵戰或樓主要求del就會del?咁樣真係好咩?

咪係
比人影果條女被聲稱上緊lihkg就身份高貴d</blockquote>

呢個我真係屌admin老母
係咪見人女就 Del呀?
出面夠有男被人影,又唔柒del
我都突登唔貼樣,你咁都del
仲衰撚過林早洩

屌你就係果條仆街
樣呢
<blockquote>有個偷拍絲打post又係del咗,明明樣都無,唔明點解會del,而家有罵戰或樓主要求del就會del?咁樣真係好咩?

咪係
比人影果條女被聲稱上緊lihkg就身份高貴d</blockquote>

仲衰撚過林早洩

屌你就係果條仆街
樣呢
麻撚煩
死返去香討同高登啦
屌你老母del乜撚野po
比d教訓條友啦 po條女上黎
麻撚煩
死返去香討同高登啦

高登打手
麻撚煩
死返去香討同高登啦

我地一定係高登打手了
&lt;blockquote&gt;有個偷拍絲打post又係del咗,明明樣都無,唔明點解會del,而家有罵戰或樓主要求del就會del?咁樣真係好咩?

咪係
比人影果條女被聲稱上緊lihkg就身份高貴d&lt;/blockquote&gt;

仲衰撚過林早洩

屌你就係果條仆街
樣呢

係到貼係咪會呢個post都del埋
做得好
麻撚煩
死返去香討同高登啦

又係你呢d煩膠cdrom有acc就巴撚閉
&amp;lt;blockquote&amp;gt;有個偷拍絲打post又係del咗,明明樣都無,唔明點解會del,而家有罵戰或樓主要求del就會del?咁樣真係好咩?

咪係
比人影果條女被聲稱上緊lihkg就身份高貴d&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

仲衰撚過林早洩

屌你就係果條仆街
樣呢

係到貼係咪會呢個post都del埋

可能唔貼都會比人del

其實你唔知人講咩就咪衝出來柒
屌 一個交代都無
高登打手死全家
分化撚

其實你唔知人講咩就咪衝出來柒

其實你可以追哂post先講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞