LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
你唔訓 admin都要訓啦 鐵人咩

ptgf個件事 你要怪就怪樓主囉 未經證實就放左上黎
無啦啦比人屈係雞喎 幾萬人都睇到喎 del左好正常姐

女學護個單仲on9 私人恩怨姐 洗乜放人上黎啊
你要屌樓主咪出個新post 講下上文提要 再繼續屌
但咁小事 又有個人資料 del都好合理姐
你話莫生啊beauty blogger 七警 個啲del post就話姐 小學雞比人飛再唱衰ex 有幾值得睇呢?

高登最近依幾年就係比依堆弱智post搞到越黎越低質

仲有

你班打手死返高登啦 方死無人知你想R返啲人過檔咩草泥馬

個撚個食花生睇戲就最開心,完全唔了解連尼住佢地嘅壓力幾咁大,成日以為同你地收律師信,甚至貼錢同你地打官司係老奉咁。

你話莫生啊beauty blogger 七警 個啲del post就話姐 小學雞比人飛再唱衰ex 有幾值得睇呢?

仲有

女學護個單只係好簡單既求愛不遂,條毒撚咁攪法真係心都寒埋

成個post都好撚小學雞囉問心
屌你
下下動用admin能力剷post同林早洩有咩分別
屌你

咁要負法律責任果時點算?
反對dele post就打手
同樣唔同意,同想了解咩情況會dele post
反對dele post就打手
同樣唔同意,同想了解咩情況會dele post

高葵好明顯係啦掛
自殺post 係因為admin唔想有人有樣學樣同埋怕事主睇返之類所以刪文

起底post 係因為果位樓主send email要求admin刪文

刪文係為大家好,唔想有咩後續責任(如法律上)要付嘅話應該要支持同埋信任admin嘅做法,而唔係不斷喺度製造恐慌。
我記得幾個post都係原post自己申請del post
高登都有呢支歌仔唱不過果邊啲admin十問九唔理先冇咁覺
屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦
你而家睇到啲廣告免費落架?
遲下仲有vip比佢收錢
佢一早決定開個新壇接收高登仔就預左班人係咁架啦
屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦
遲下仲有vip比佢收錢

畀個幾蚊當自己大爺
嗰個女學護post del得啱
擺喺到降低成個壇質素勁小學雞
都未解釋就嘈一晚
追開既ptgf冇左
屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦
遲下仲有vip比佢收錢

既然大家都一樣 我寧願用lihkg都唔會用返佢個垃圾官方app
屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦
遲下仲有vip比佢收錢

你估而家啲google提供的廣告有幾多廣告費以前早泄幫手出打手文 又咩mtgamer 就話多廣告費姐
真係有咩官非搞上黎連巴望遠佢哋真係會一身蟻架喎 佢del post咁程度上都係保護條小學雞
不過我都同意del post既準則同紀錄要公開
其實ptgf同小看護係唔係借刀post
自殺post內容第一頁已講用咩方式準備自殺,就算樓主唔睇,件事完左後都唔應該在lihkg再post出黎俾有傾向嘅人睇到。
屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦
遲下仲有vip比佢收錢

你就戇鳩

咁講法同你著短裙預左比人強姦有咩分別?

同埋你以為區區果幾格廣告收好多錢?

你又以為賺到果啲廣告費能夠足以營運一個高人流嘅科林server?

vip 大把lin登仔都話一年俾五十、或者每個月俾幾十都冇問題,我屌你地啦,俾咁少點夠營運,就算最後岩岩好夠用,admin佢地唔駛食呀?當人識光合作用呀?
admin del po 太受個人情感影響了

無一個或一標準

咁樣好快玩完

而且,太過滿足會員要求,只會令其他會員覺得制度標準含糊不清

例如ptgf 個po 是因為出po 者要求admin del po, admin 就幫佢del po

咁樣會好得失其他會員,覺得你偏旦某人

如果可以,admin 試下先解釋, 再del 某 cm, 這會好d

仲有, 起底方面, 如果一個論壇起底都要干涉, 只能說注定失敗

Agree
屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦
遲下仲有vip比佢收錢

畀個幾蚊當自己大爺

戇鳩
咁交稅交幾萬銀又當自己大爺?
投票得果一票又當自己大爺?
搞論壇係以人流以會員為中心既業務
同政府本質應該係以人民為中心既業務

仲有

個撚個食花生睇戲就最開心,完全唔了解連尼住佢地嘅壓力幾咁大,成日以為同你地收律師信,甚至貼錢同你地打官司係老奉咁。

尤其個高xxxxxx
做乜野

唔係連尼住打手
但我知高登都會因為私隱問題而del post
個時講咩beauty youtuber既都del晒
自殺post 係因為admin唔想有人有樣學樣同埋怕事主睇返之類所以刪文

起底post 係因為果位樓主send email要求admin刪文

刪文係為大家好,唔想有咩後續責任(如法律上)要付嘅話應該要支持同埋信任admin嘅做法,而唔係不斷喺度製造恐慌。

認同,但真係好似頭先有個巴打講咁,有個置頂post講有咩原因要刪帖,咁都等大家知條界係邊
屌你

咪收律師信先del囉

你就當連尼住喺目前階段上冇乜營運經驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞