LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
On9召喚po一分鐘唔洗就回po,到呢啲認真有問題想釋疑嘅po就潛水係咩玩法?

我諗佢了解緊同諗緊點覆姐
你都識話召喚post 都係應下玩下 出一句聲咁姐

呢啲事緊係要認真諗下點回大家啦
同埋好似見到另一個post佢有回應到話了解緊

唔會返高登 所以支持連巴搞好個壇

屌你老母,姐係刪個時係尻刪嫁啦?

刪之前無諗好就立亂刪?
要有人問,先重視呢個問題?
後知後覺,正一垃撚圾

個個一出世就乜撚都識?
樣樣野完美就世界和平la
今次搞到咁admin要吸取下教訓
所有野都要慢慢改善,點可以叫人一步登天

所以依家咪屌緊囉
係唔撚係唔出聲佢會知咩事啊
你唔屌佢到出血佢會識出血?
On9召喚po一分鐘唔洗就回po,到呢啲認真有問題想釋疑嘅po就潛水係咩玩法?

刪之前無諗好就立亂刪?
要有人問,先重視呢個問題?
後知後覺,正一垃撚圾

個個一出世就乜撚都識?
樣樣野完美就世界和平la
今次搞到咁admin要吸取下教訓
所有野都要慢慢改善,點可以叫人一步登天

呢d常識都唔知?
代於洗唔洗人教你屙屎屙尿呀

我唔支持del post,但你講到後知後覺就垃撚圾
講到連比個機會admin改善都無會唔會有d過份
等admin解釋算喇 仲推乜

上面講返左原因

聲稱自殺既同學護 係樓主自己想del

Ptgf既 係有人講其中既女仔係同學好純無可能係ptgf 所以起錯底要求del

個人對咁樣處理有保留

ptgf 果個真係幾搞笑,求其有條友話某個fd 好純一定唔會係,跟進樓主自己又忽然驚死話唔肯定

高登咁廣為人知係唔耐就會有d花生post

寧得罪拉登 莫得罪高登 d人就係驚比人post高登公審

如果真係有小小過界既post就del 咁真係有失娛樂性

係,點解高登咁出名?
就係有親花生post 上新聞,一定會掛個高登名出黎
長久下來,咪吸引人多左留意下

事實係呢度好多人連高登都冇上過

出面d潮文post好撚多真心

又成堆5p post

依個真 moon都唔知
認真呢個post 岀咗八個鐘
只小比一日時間admin 諗下點應對喇
呢度啲回覆都唔知有咩好燥
高登咁廣為人知係唔耐就會有d花生post

寧得罪拉登 莫得罪高登 d人就係驚比人post高登公審

如果真係有小小過界既post就del 咁真係有失娛樂性

係,點解高登咁出名?
就係有親花生post 上新聞,一定會掛個高登名出黎
長久下來,咪吸引人多左留意下

事實係呢度好多人連高登都冇上過

出面d潮文post好撚多真心

又成堆5p post

依個真 moon都唔知

咁快撚啲del哂堆過界post唔好再出名好過
好多小事都起一餐
戇鳩

唔應該雙重標準
係高登admin 做嘅屌到上太空啦已經

del前唔係有理由所以del。
係del完作返個理由去應對下?
屌,我又認真咗喇
我們正內部了解事件,待會再出出回應

利申:返緊工

係我on9睇唔到 連巴有上水

咁今晚再跟進

唔應該雙重標準

林早洩係覆都唔會
24小時內處理到我覺得合理

唔應該雙重標準

林早洩係覆都唔會

前面仲有班人話以前高登唔會del post 添,痴鳩線,平行時空

del前唔係有理由所以del。
係del完作返個理由去應對下?
屌,我又認真咗喇

理由求其作都得喇
最主要係點定條線
呢點真係要討論下
連尼住唔知你知唔知/記唔得
膠登姣西愛扑野單野
我支持你企硬del你覺得需要del既post

實在諗唔明起底有咩咩娛樂性
有時事主根本乜都無做過
姣西愛扑野係膠登自貼祼照都比人起

唔應該雙重標準

林早洩係覆都唔會

前面仲有班人話以前高登唔會del post 添,痴鳩線,平行時空

講緊係呢類咁既post唔會del

追下po啦

唔應該雙重標準

林早洩係覆都唔會

咁所以咪兩邊都預左要屌到上太空囉
無理由因為咁都幫人護航
學護果個post 學樓上巴打咁講

由cyber norms 去制裁果個樓主

但而家咁樣個女仔俾人起曬底,但一到個男仔俾人起底就del post 咁變相個男仔其實除左出個道歉post之外乜野代價都冇

咁樣其實屬於admin落手去人手調控市場

不過 係ptgf 個case度都明白難決定

如果事主冇isp/u email 就好難澄清到,可能成41頁既連登仔都俾個樓主呃左而冇人知,呢啲欺凌又真係好慘

高登有欺凌情況(特別係無理無證據),唔代表乜野傳統都要帶過來新壇

大家要一齊幫手諗諗點樣幫呢個壇諗啲方法解決呢啲問題,先係長久之計

終有人講話
果啲話講風涼話加個EDIT制果啲

唔應該雙重標準

林早洩係覆都唔會

又黎臭蟲論

我勤你地如果真心想為呢個論壇好
就唔好再臭蟲論,唔好再用高登d衰野做掩飾

你係打手就當我冇講過
所以我覺得要明文規定論壇規矩
admin應該依法辦事
唔應該有自己既道德觀同感情
管理透明度上都提高番 相信可以解決問題

論壇依乜野法?基本法?

冇道德觀同感情咪即係做bot

呢度刪極post都自由過高登啦
高登連提LIHKG既post都刪又ban埋出post既會員

免費app免費論壇load得極快
得少少廣告
好心你地就唔好咁高要求啦
你估管理個論壇易咩

P.S.
如有林早泄既打手請返去高登啦

屌 你估管理香港易咩
你唔好屌689呀

依家咁del post威脅緊一直以來珍惜的自由生態
新論壇樣樣都好 無理由呢一樣嘢倒退左

唔應該雙重標準

林早洩係覆都唔會

咁所以咪兩邊都預左要屌到上太空囉
無理由因為咁都幫人護航

好明顯admin已經處理緊
24小時內覆到係可以接受
如果你要佢即覆未免強人所難
學護果個post 學樓上巴打咁講

由cyber norms 去制裁果個樓主

但而家咁樣個女仔俾人起曬底,但一到個男仔俾人起底就del post 咁變相個男仔其實除左出個道歉post之外乜野代價都冇

咁樣其實屬於admin落手去人手調控市場

不過 係ptgf 個case度都明白難決定

如果事主冇isp/u email 就好難澄清到,可能成41頁既連登仔都俾個樓主呃左而冇人知,呢啲欺凌又真係好慘

高登有欺凌情況(特別係無理無證據),唔代表乜野傳統都要帶過來新壇

大家要一齊幫手諗諗點樣幫呢個壇諗啲方法解決呢啲問題,先係長久之計

終有人講話
果啲話講風涼話加個EDIT制果啲

事實以高登近年流量計
就算連登打個五折
個流量已經大到唔洗諗澄清
個post擺半日已經過千正評
風向一起講乜都無用
唔通妄想呢度班小學雞會求證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞