LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
唔該block曬前幾頁郁d就叫人翻高登班打手先討論啦
btw Prozac, ptgf, 學護post del得合理
全部有曬原因
唉個hkg+ vip有得唔洗isp email分分鐘就係害死lihkg既關鍵

點睇

仲黎

咁搞法好撚快玩完

hkg+係唔使vip都有邀請碼

唔係要買左vip至用到黎註冊lihk咩?

我拎返部ip5出黎開無買過VIP既hkg+都有邀請碼

如果lihk都派account

起高登我得一個acct, 呢到可以開到三個

唔怪得咁多人啦
原來連埋班MK/5P

有code但無買vip,好似註冊唔到架喎
唉個hkg+ vip有得唔洗isp email分分鐘就係害死lihkg既關鍵

點睇

仲黎

咁搞法好撚快玩完

唔怪得咁多人啦

原來連埋班MK/5P

itunes有無用in app purchase history睇返
del post仲衰過高登喎
高登起底post都唔會del

咁撚多人亂噏,不知del 過幾多次,早洩連交代一聲都廢事

我哋都係想admin交代返del post原因同條底線姐

唔想又好似隔離登咁鐘意del就del連交代都冇

咁的確到依家都唔解釋下少少del 準則呢樣嘢,係令大家擔心
自殺個post del都情有可原
不嬲起底post都唔會del
不論好壞

Admin今次對你好失望
Admin 仲未訓醒?
等admin 解釋左先再開戰都未遲
係咪request del post 就del 得?
有咩del post 準則
Del post 係以後睇唔返 定唔畀回覆(再remove 圖link?)

利申和理非
以前就屌方丈獨裁。咁宜家del post係咩原因又唔見有人出黎解釋下。係咪想del隨時同admin講就可以del先,做完咩柒事搵下admin又可以重新做人。咁不如好似香討咁開埋edit mode/隱藏mode 俾我地隨時打倒返作日的我la,唔駛下下打搞admin la。

btw 等人叫我返高登
話del 就del 同早洩有咩分別?
屌你HKG+比哂錢次後話dele左用唔到邀請碼開ac
依家an狗冇vip開一堆
屌你HKG+比哂錢次後話dele左用唔到邀請碼開ac
依家an狗冇vip開一堆

冇icloud restore?

仲衰過早洩
留名跟進

仲衰過早洩

animal farm咁
起咗個新壇,咪到自己話事lor

點睇

仲黎

咁搞法好撚快玩完

唔怪得咁多人啦
原來連埋班MK/5P

無人知 但hkg+ 送過唔少次vip
你話會俾人告就話姐
而家直情做埋道德撚
唔可以睇仆街野我上黎做咩柒呢
Del還del
唔該都交代下
唔好好似隔離隻草泥馬咁
有人話要起壇規
笑到我
返2000fun㕸咁我不如
有人話要起壇規

笑到我

點睇

仲黎

咁搞法好撚快玩完

唔怪得咁多人啦
原來連埋班MK/5P

無人知 但hkg+ 送過唔少次vip

唔使的我部陳年ipodtouch試過
有人話自己開po要del點解唔del

咁不如叫admin開個edit功能啦

搞到好似香討咁咪得
有人話要起壇規

笑到我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞