LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
如果有得柒左request del 就del

不如加埋edit 制啦
笑撚死 將apps 同政府當相同性質既例子

真係好撚幼稚
以前高登同其他討論區唔同既係
你出每個post每個comment都係無得edit
出左就係出左
咁大家都會注重自己既言行
因為講錯就或者做左d柒野話隨時比人起底
大家都會覺得需要為自己既說話而負責
相反你咁易del post d人會覺得唔需要為自己既言行負責
就好似無啦啦唱尻個女仔果位巴打
以前高登同其他討論區唔同既係
你出每個post每個comment都係無得edit
出左就係出左
咁大家都會注重自己既言行
因為講錯就或者做左d柒野話隨時比人起底
大家都會覺得需要為自己既說話而負責
相反你咁易del post d人會覺得唔需要為自己既言行負責
就好似無啦啦唱尻個女仔果位巴打

agger
我覺得如果係可以將del咗既post 放係一個集中台度 不過已經鎖post 會唔會好啲?
笑撚死 將apps 同政府當相同性質既例子

真係好撚幼稚

係唔想睇住個forum死咋on9
<blockquote><blockquote><blockquote>明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?</blockquote>

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 </blockquote>

高登其中一個同其他論壇唔同嘅地方就係無得改無得del</blockquote>

但高登d管理員可以喎
之前oscar ma單野都有俾人del佐啦 仲要唔係當時個樓主要求del喎

而家係連住尼少少野都del

無撚膽既admin ,oscar ma係發展到好後期差唔多上埋新聞至Del
比著admin 一個post未爆,已經嚇到刪撚左
維護香港既和諧,靠撚哂你

咁撚唔滿意死翻入早洩懷抱度啦
開壇一個月都冇就係度阿支阿左,人地第一次經營一個壇咋

又嚟

黎你老母咩
叫你比d時間連仔呀
個post凌晨先開,而家10點都冇,就算起左身佢都會有野做啦
真係好好笑
一覺得有不滿就成班好似護衛隊出黎屈打手同死返高登
大家都係係高登出黎 但有不同既聲音都容納唔到
想搞到lihkg變成一言堂?
行政事務不得會員議論批評?
真係好好笑

呢度玩個人崇拜, 連住尼做乜都係冇錯
<blockquote><blockquote><blockquote>明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 </blockquote>

高登其中一個同其他論壇唔同嘅地方就係無得改無得del</blockquote>

但高登d管理員可以喎
之前oscar ma單野都有俾人del佐啦 仲要唔係當時個樓主要求del喎

無撚膽既admin ,oscar ma係發展到好後期差唔多上埋新聞至Del

又嚟

黎你老母咩
叫你比d時間連仔呀
個post凌晨先開,而家10點都冇,就算起左身佢都會有野做啦

之前啲人玩召喚又入得咁快?

但高登d管理員可以喎

又嚟

黎你老母咩
叫你比d時間連仔呀

之前啲人玩召喚又入得咁快?

清晨個陣先見到佢係第個post出現
好失望
真係好好笑

發現同一個問題
見一堆人話唔滿意返高登
又話咩第一次營運
有問題唔比人反映咁
不久之後依個po都會無埋
ptgf留左名先仲諗住遲啲得閒食下花生
真係好好笑

發現同一個問題
見一堆人話唔滿意返高登
又話咩第一次營運
有問題唔比人反映咁

希望個班人係真心膠而唔係其他目的la
<blockquote>明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好

你都痴撚線

高登特色不嬲要為自己講過既野負責

又係新來報道?

包括承擔所有法律責任?

唔好嫌我煩下下用法律壓你地

因為呢個問題就點都要面對

不如大家依家傾掂去

咪話有律師信就del

一收信就del?
咁爆大獲既post全部唔使出啦
呢鑊真係唔認同
早洩幾垃圾都好都唔會del 起底post

早洩del 過啦
不過手腳慢等大家都食夠花生先del

但高登d管理員可以喎

又嚟

黎你老母咩
叫你比d時間連仔呀

講緊你係唔係都叫人返高登呀傻鳩
如果好似火哥同香港航空咁,睇黎都會del post
不知所謂 乜撚野因為有lihkg 所以先唔上高登上依度
ios 用戶表示 官方apps/ m 版柒到唔敢用
就算要用都未必成日用到
hkg+ 收皮果日都預左無得上
關依個forum 撚事咩
講到大恩大德咁
咪就係
有意見提出就叫人死返高登屈人打手
果d都on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞