LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
我覺得應該留返個 thread 但入去正係睇到admin delete post 既原因。起馬知del 左
明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好

高登其中一個同其他論壇唔同嘅地方就係無得改無得del
<blockquote>有個偷拍絲打post又係del咗,明明樣都無,唔明點解會del,而家有罵戰或樓主要求del就會del?咁樣真係好咩?

咪係
屌偷拍post都唔撚比post?
比人影果條女被聲稱上緊lihkg就身份高貴d</blockquote>

呢個我真係屌admin老母
係咪見人女就 Del呀?
出面夠有男被人影,又唔柒del
我都突登唔貼樣,你咁都del
仲衰撚過林早洩

屌你就係果條仆街
樣呢

係到貼係咪會呢個post都del埋

試下
<blockquote>明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?</blockquote>

你都痴撚線
高登特色不嬲要為自己講過既野負責
又係新來報道?

唔使咁急霸佔老屎忽高地喎
不嬲有得咁架啦,係早洩唔理鳩人姐
<blockquote><blockquote>&lt;blockquote&gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?&lt;/blockquote&gt;

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 </blockquote>
你都痴撚線
又係新來報道?</blockquote>
高你老母臭閪咩死返高登啦

唉又黎
終於有acc就覺得自己好撚威
屌你
下下動用admin能力剷post同林早洩有咩分別

咁要負法律責任果時點算?

咪撚戇鳩鳩咁啦
你而家睇到啲廣告免費落架?
遲下仲有vip比佢收錢
佢一早決定開個新壇接收高登仔就預左班人係咁架啦

畀個幾蚊當自己大爺

咁咪唔好care 會員嘅聲音囉
林早洩夠係咁諗架
你最後睇吓佢點

最後係因為連尼依開新科林我地至會退登

如果冇人做搞手,大家睇怕依家仍然上緊高登

任何無乜營運經驗嘅人開科林都會遇到呢啲問題

唔好一味逼人地要短時間內去為你地做啲咩

佢地個logic 係要求del post 都唔得,要有得俾佢地鞭屍

台灣有個詞句叫做"酸民的正義" 我覺得都幾啱呢班人.

話del就del咩,完全無準則無又交代原因

以後有人POST錯野講錯野又可以叫DEL,

簡單D啦不如, 加個DEL POST / EDIT 制咪得

大家起下呢條撚樣底,睇下佢之前出過咩post

睇囉, 有講錯咩

高登其中一個同其他論壇唔同嘅地方就係無得改無得del

但高登d管理員可以喎
之前oscar ma單野都有俾人del佐啦 仲要唔係當時個樓主要求del喎
有個拍拍post唔知有無delete到?
屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦
遲下仲有vip比佢收錢

畀個幾蚊當自己大爺

林早洩夠係咁諗架
你最後睇吓佢點

所以而家咪大家一齊比建議,要長做必須要清楚列明del post準則
原來有批人係認為post主申請del就廣該要del
真係勿以己度人大家基本諗法都差好遠
我建議可以寫清楚壇規,當del post時留個post係度,但click入去寫住「此post已被隱藏,原因如下:」

我都係咁話,或者有個台專係列出del post名和原因,免得有人唔清楚件事之後又話Admin,進一步搞分化
<blockquote><blockquote><blockquote>明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?</blockquote>

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 </blockquote>

高登其中一個同其他論壇唔同嘅地方就係無得改無得del</blockquote>

但高登d管理員可以喎
之前oscar ma單野都有俾人del佐啦 仲要唔係當時個樓主要求del喎

而家係連住尼少少野都del
留名
屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦

遲下仲有vip比佢收錢

畀個幾蚊當自己大爺

戇鳩

咁交稅交幾萬銀又當自己大爺?

投票得果一票又當自己大爺?

搞論壇係以人流以會員為中心既業務

同政府本質應該係以人民為中心既業務

姐係要老奉同你地硬食律師信

甚至要貼錢同你地打官司

香港人真係當IT佬係狗

呢度又DEL POST 又淆有法律責任
仲衰過高登喎, 同香討有咩分別?
唔差在加埋EDIT,

淆有法律責任係情有可原
始終個壇一個月貨仔都冇
個營運團隊唔太識點應付
屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦
遲下仲有vip比佢收錢

畀個幾蚊當自己大爺

林早洩夠係咁諗架
你最後睇吓佢點

所以而家咪大家一齊比建議,要長做必須要清楚列明del post準則

Del左最多留言唔到 應該仲可以睇返之前的紀錄
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?&lt;/blockquote&gt;

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 &lt;/blockquote&gt;

高登其中一個同其他論壇唔同嘅地方就係無得改無得del&lt;/blockquote&gt;

但高登d管理員可以喎

而家係連住尼少少野都del

呢D少少野都DEL
遲D會唔會講689都怕比689告所以唔比講
吹左十頁都唔見有鴨免入黎講
不如直接俾開po果個有del po功能
成班on9
&lt;blockquote&gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

你都痴撚線
又係新來報道?

包括承擔所有法律責任?

唔好嫌我煩下下用法律壓你地

因為呢個問題就點都要面對

不如大家依家傾掂去
吹左十頁都唔見有鴨免入黎講

心尻淡
有個偷拍絲打post又係del咗,明明樣都無,唔明點解會del,而家有罵戰或樓主要求del就會del?咁樣真係好咩?

咪係
屌偷拍post都唔撚比post?
比人影果條女被聲稱上緊lihkg就身份高貴d

道德撚準備全面進場

道德撚同圍爐撚已經全面進場
你唔訓 admin都要訓啦 鐵人咩

ptgf個件事 你要怪就怪樓主囉 未經證實就放左上黎
無啦啦比人屈係雞喎 幾萬人都睇到喎 del左好正常姐

女學護個單仲on9 私人恩怨姐 洗乜放人上黎啊
你要屌樓主咪出個新post 講下上文提要 再繼續屌
但咁小事 又有個人資料 del都好合理姐
你話莫生啊beauty blogger 七警 個啲del post就話姐 小學雞比人飛再唱衰ex 有幾值得睇呢?

高登最近依幾年就係比依堆弱智post搞到越黎越低質

仲有

你班打手死返高登啦 方死無人知你想R返啲人過檔咩草泥馬

終於有巴打心水清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞