LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
成班戇鳩一嚟就叫人返高登
而家個科林仲係發展期
大家討論下個管理政策都唔得
如果連科林民主都做唔到仲爭取乜撚野香港民主同港獨
Admin唔該回應下

啲人話admin要訓教休息的
你唔訓 admin都要訓啦 鐵人咩

ptgf個件事 你要怪就怪樓主囉 未經證實就放左上黎
無啦啦比人屈係雞喎 幾萬人都睇到喎 del左好正常姐

女學護個單仲on9 私人恩怨姐 洗乜放人上黎啊
你要屌樓主咪出個新post 講下上文提要 再繼續屌
但咁小事 又有個人資料 del都好合理姐
你話莫生啊beauty blogger 七警 個啲del post就話姐 小學雞比人飛再唱衰ex 有幾值得睇呢?

高登最近依幾年就係比依堆弱智post搞到越黎越低質

仲有

你班打手死返高登啦 方死無人知你想R返啲人過檔咩草泥馬

終於有巴打心水清

屌你
下下動用admin能力剷post同林早洩有咩分別

咁要負法律責任果時點算?

咪撚戇鳩鳩咁啦
你而家睇到啲廣告免費落架?
遲下仲有vip比佢收錢
佢一早決定開個新壇接收高登仔就預左班人係咁架啦

畀個幾蚊當自己大爺

咁咪唔好care 會員嘅聲音囉
林早洩夠係咁諗架
你最後睇吓佢點

最後係因為連尼開新科林我地至會退登

如果冇人做搞手,大家睇怕依家仍然上緊高登

任何無乜營運經驗嘅人開科林都會遇到呢啲問題

唔好一味逼人地要短時間內去為你地做啲咩
<blockquote>明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?</blockquote>

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好

你都痴撚線
高登特色不嬲要為自己講過既野負責
又係新來報道?

包括承擔所有法律責任?

唔好嫌我煩下下用法律壓你地

因為呢個問題就點都要面對

不如大家依家傾掂去

咪話有律師信就del
<blockquote>明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?</blockquote>

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好

你都痴撚線
又係新來報道?

包括承擔所有法律責任?

不如大家依家傾掂去

講白d啦
高登成功之處就係由高登幫會員頂責任
最近做唔到已經被人圍屌
lihkg有新方法成功既樂見其成
問題早d發現好d
<blockquote><blockquote>&lt;blockquote&gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?&lt;/blockquote&gt;

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 </blockquote>
你都痴撚線
又係新來報道?</blockquote>

包括承擔所有法律責任?

不如大家依家傾掂去

呢個問題值得討論
大家都係唔想無左言論自由姐
&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 &amp;lt;/blockquote&amp;gt;

高登其中一個同其他論壇唔同嘅地方就係無得改無得del&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

但高登d管理員可以喎
之前oscar ma單野都有俾人del佐啦 仲要唔係當時個樓主要求del喎

而家係連住尼少少野都del

無撚膽既admin ,oscar ma係發展到好後期差唔多上埋新聞至Del
比著admin 一個post未爆,已經嚇到刪撚左
維護香港既和諧,靠撚哂你

咁撚唔滿意死翻入早洩懷抱度啦
開壇一個月都冇就係度阿支阿左,人地第一次經營一個壇咋
而家個科林仲係發展期

agger,連admin都未講野已經幫人諗晒藉口
係喎,ptgf尋晚仲有,今朝已經冇哂
&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 &amp;lt;/blockquote&amp;gt;

高登其中一個同其他論壇唔同嘅地方就係無得改無得del&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

但高登d管理員可以喎
之前oscar ma單野都有俾人del佐啦 仲要唔係當時個樓主要求del喎

無撚膽既admin ,oscar ma係發展到好後期差唔多上埋新聞至Del

有意見都唔比得
我理得佢第幾次搞
好就好唔好就唔好
&amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?&amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt;

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 &amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt;

高登其中一個同其他論壇唔同嘅地方就係無得改無得del&amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt;

但高登d管理員可以喎

又嚟
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 &lt;/blockquote&gt;
你都痴撚線
又係新來報道?&lt;/blockquote&gt;

包括承擔所有法律責任?

不如大家依家傾掂去

呢個問題值得討論

有言論自由就要有責任承擔自己講過嘅野,隨便就可以del po同打橫嚟有乜分別
認真一問
你話誹謗唔想比人告都話

但係連起底
Ptgf post

依啲都要del 真係諗唔明
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 &lt;/blockquote&gt;
你都痴撚線
又係新來報道?&lt;/blockquote&gt;

包括承擔所有法律責任?

不如大家依家傾掂去

呢個問題值得討論

Agger
希望呢到唔好搞到好似膠登咁
Admin出黎解釋下Fel post準則
如果個個要求del post 就幫佢del
咁同一般forum 有咩分別
係喎,ptgf尋晚仲有,今朝已經冇哂

淨係bookmark咗,都仲未認真睇就del咗post

同高登一樣咁撚濕鳩

而家個科林仲係發展期

agger,連admin都未講野已經幫人諗晒藉口

成班藍絲一樣 一聽到有意見就叫人走
我都想知。。。一陣啲gay post 爆啲偷影相出黎又會del
你唔訓 admin都要訓啦 鐵人咩

ptgf個件事 你要怪就怪樓主囉 未經證實就放左上黎

無啦啦比人屈係雞喎 幾萬人都睇到喎 del左好正常姐

女學護個單仲on9 私人恩怨姐 洗乜放人上黎啊

你要屌樓主咪出個新post 講下上文提要 再繼續屌

但咁小事 又有個人資料 del都好合理姐

你話莫生啊beauty blogger 七警 個啲del post就話姐 小學雞比人飛再唱衰ex 有幾值得睇呢?

高登最近依幾年就係比依堆弱智post搞到越黎越低質

仲有

你班打手死返高登啦 方死無人知你想R返啲人過檔咩草泥馬

終於有巴打心水清

私怨就唔比POST...不如整個LIST 有咩唔比POST啦
&amp;amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;amp;gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?&amp;amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;amp;gt;

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好 &amp;amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;amp;gt;

高登其中一個同其他論壇唔同嘅地方就係無得改無得del&amp;amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;amp;gt;

但高登d管理員可以喎

又嚟

叫人返高登嗰班撚樣,啲口吻同支那人叫香港人唔滿意港共政府管治就死出香港一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞