LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
你地班撚樣想食花生就自己開個post黎diu嗰啲post主啦
嗰啲del左嘅post有其他人嘅私隱架
影響緊人地嘅名聲架
你估個女仔見到俾人無啦啦屈做雞會點呀
宜家admin del左個唔好咩?
成日話係喺度post野要自己負番責任
咁你地咪開第二個post起佢地底囉
做乜一定要留番個post喺度
講到尾你地都係因為睇唔到啲女啲相先發晒矛姐

有無做雞就心照啦
假如你個囡做雞 又大大聲同你講 daddy 我去做雞呀 咁咩? 醒啦朋友
公審就不嬲存在 高登係咁行 linkg一樣會

咪臭係
你又知人無做雞
一口咬定開post者屈人

屌你而家咪同你講左
係開post者相信條女
覺得自己po錯人要求del 囉
佢認左屈人,你鐘意咪開個新繼續屈人囉
大佬呀你地唔好咁痴線啦
你要指控一個人緊係指控者自己提供證據架啦,
你無撚啦啦話我係雞仲要我證明返轉頭話我唔係?
真係黑警都無你地咁戇鳩啦
幾時有人幫埋賭撚 中上男神 星星頭平反
可能佢地都係比人借刀

狗公好撚多
呢個po好撚多鬼 好多分化撚

1) 個POST唔係ADMIN自把自為DEL, 係樓主要求DEL, 個樓主身有屎要求, ADMIN又好好心咁做左, 咁當然就咁DEL左當然係唔好, ADMIN真係需要交待返 (女學護果個, 入面起左女事主嘅資料果PART, 我覺得係可以刪, 始終係無辜, 仲要係好撚無辜)

2) 站務台有人就話LIHKG而家係道德撚上身, 起底對與錯應該留比大家自行決定, 但係被起錯底嘅人就受盡現實白眼, 相對地起人底啲人就潛水唔見哂. 咁真係道德撚作崇咩?

今日話樓主request就可以del post,咁我reply完可唔可以request?

所以咪話ADMIN要交待返佢地之後會點做

樓上啲人唔撚係咁講lor,我預咗admin都係高官mode
係樓上啲人講到樓主request成件事就冇問題咁,689 mode都有考慮各個stakeholders la
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

話唔定就係自己上黎話自己好乖唔會做雞

屌咪係囉
邊個會認自己做雞

所以就可以無證據無剩是但貼張相出黎話人係雞

人地可能有你唔知呢 唉 無計啦 post都無撚左 無得討論

可能
你老母都可能係雞啦
有日佢比人貼左上黎叫你幫佢澄清呀?
定係叫伯母學用電腦自己上黎講呀?

咁你知佢唔係雞?

Btw 唔用可能用乜 你話我知 一定有?
但係admin 論壇 del post 個係比ban人嚴重
首先因為咩言論都係言論自由保障之下
同時del post 唔同ban 人係影響到全部人
高登以前成功某程度係因為冇del post 冇編緝
起人底者被起底 屌人被人屌番
一切由網路norm作平衡
以平時高自由嘅高登文化呢講
如果係多人關注的情況下(白粉x,佔中2.0,革命)del post
就算Del post原因約法三章 +del post 後公告天下
Admin都一定會比人屌到飛起
所以希望admin
一來請放下del post權力
二來可以此事
因為點講都好高登以前從未因為如此小事Del post
可能會打擊到不少人對admin中立性之信心
引發危機(你雖然可以ban晒D反對者作後話)

你d道德撚真係痴撚線
究竟係咪未上過高登

根本就係近呢幾年先比你班仆街搞到咁
咪撚學人扮老鬼啦
一陣又拎賭撚個班黎講
賭撚個時最多咪比人笑下佢on9樣衰改圖笑鳩下佢,有無人是但貼d對話圖又話佢老母係雞係公廁比狗屌咁呀?
你地班撚樣想食花生就自己開個post黎diu嗰啲post主啦
嗰啲del左嘅post有其他人嘅私隱架
影響緊人地嘅名聲架
你估個女仔見到俾人無啦啦屈做雞會點呀
宜家admin del左個唔好咩?
成日話係喺度post野要自己負番責任
咁你地咪開第二個post起佢地底囉
做乜一定要留番個post喺度
講到尾你地都係因為睇唔到啲女啲相先發晒矛姐

有無做雞就心照啦
假如你個囡做雞 又大大聲同你講 daddy 我去做雞呀 咁咩? 醒啦朋友
公審就不嬲存在 高登係咁行 linkg一樣會

咪臭係
你又知人無做雞
一口咬定開post者屈人

就算一個post貼十條女出黎真係9個有做過,得一個係清白,我都同意admin成個post刪左佢 你食少兩粒花生唔會死,人地現實中就要無啦啦比人人格謀殺

到時你咪幫佢平反囉 有你地呢d道德撚 怕春

係咪先 道德撚

可能佢地都係比人借刀

狗公好撚多

仲有比人擺上嚟高登j個堆

報警潮文講得啱

講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你d道德撚真係痴撚線
究竟係咪未上過高登

根本就係近呢幾年先比你班仆街搞到咁
咪撚學人扮老鬼啦
一陣又拎賭撚個班黎講
賭撚個時最多咪比人笑下佢on9樣衰改圖笑鳩下佢,有無人是但貼d對話圖又話佢老母係雞係公廁比狗屌咁呀?

你咪一樣扮撚哂老屎忽
呢個po好撚多鬼 好多分化撚

1) 個POST唔係ADMIN自把自為DEL, 係樓主要求DEL, 個樓主身有屎要求, ADMIN又好好心咁做左, 咁當然就咁DEL左當然係唔好, ADMIN真係需要交待返 (女學護果個, 入面起左女事主嘅資料果PART, 我覺得係可以刪, 始終係無辜, 仲要係好撚無辜)

2) 站務台有人就話LIHKG而家係道德撚上身, 起底對與錯應該留比大家自行決定, 但係被起錯底嘅人就受盡現實白眼, 相對地起人底啲人就潛水唔見哂. 咁真係道德撚作崇咩?

今日話樓主request就可以del post,咁我reply完可唔可以request?

所以咪話ADMIN要交待返佢地之後會點做

樓上啲人唔撚係咁講lor,我預咗admin都係高官mode

係樓上啲人講到樓主request成件事就冇問題咁,689 mode都有考慮各個stakeholders la

比你鬧我道德撚都好, 咁老老實實女學護事主現家點算好

就算一個post貼十條女出黎真係9個有做過,得一個係清白,我都同意admin成個post刪左佢 你食少兩粒花生唔會死,人地現實中就要無啦啦比人人格謀殺

你d道德撚真係痴撚線
究竟係咪未上過高登

起人底都要有証據啦
以前起錯都會比人笑
而家係真係起錯呀嘛
姐係人地起錯我呀妹,
我都要圍威威推po一齊笑
望住佢返學比同學笑做雞,1q幾錢?
大佬呀你地唔好咁痴線啦

上面班on9仔
仲學人講法治,要被告拎證據證明自己清白,死番大陸啦
呢度做道德撚集中地
高登做自由討論區
咪皆大歡喜

以前高登啲衰野點解又要繼承?
del post呢個權力絕對應該保留
最多case by case慢慢討論
可能佢地都係比人借刀

狗公好撚多

點同呀呀哥
人地事主比左証據開post條友
証據係咩我無睇過啦
咁而家開post條友信呀嘛
女又佢約,佢信自己起錯咪得囉

你d道德撚真係痴撚線

究竟係咪未上過高登

起人底都要有証據啦

以前起錯都會比人笑

而家係真係起錯呀嘛

姐係人地起錯我呀妹,

首先邊個判斷有冇起錯?

如果真係起錯個post就自然慢慢冇人理

同埋會有人屌樓主

洗撚del post

如果起錯個個係你妹/家姐/好close既fd
你仲會唔會講呢d

你d道德撚真係痴撚線

究竟係咪未上過高登

起人底都要有証據啦

以前起錯都會比人笑

而家係真係起錯呀嘛

姐係人地起錯我呀妹,

首先邊個判斷有冇起錯?
如果真係起錯個post就自然慢慢冇人理
同埋會有人屌樓主
洗撚del post

又要無人判斷到又要起錯既話自然會無人理
大佬你知唔知自己up緊乜鳩架
大佬呀你地唔好咁痴線啦

上面班on9仔

世界就係咁唔公平 吹呀
我發覺連登好多cd rom入黎
想做老屎忽,成日叫人'反高登'
又想融入高登仔群
又叫人番高登
大佬呀你地唔好咁痴線啦

上面班on9仔

世界就係咁唔公平 吹呀

世界係咁唔公平
不如返高登算啦最少唔會del post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞