LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
成班話admin del post,但你地自己爽完,對住條女打完飛機,食完花生,然後就拍拍羅柚上一頁,乜野責任都唔洗負。LIHKG唔同高登,一定冇對面有咁多充足資源去應付無論法律訴訟或者其他開支。有人話admin冇膽,或者其實係一種保護,保護被po出黎同出po果位,由其宜家新開未穩定落黎更加唔適宜有官非上身,反而我地係唔係應該自律一吓,免得過都暫時唔好玩出禍呢?

btw我都應同admin可以出個規則定條界線。

你做版主,我做副版主,搞好香討佢

又唔係要'版主',可以好似樓上咁講簡單講一講

我諗簡單啲係比幾條底線

例如起底係無問題

但係如果點錯相 又或者冤枉左人既既話

咁就無謂啦 係咪?

就呢樣野討論.

咁但係呢樣即係都需要admin 好似個法官咁 "接受" 開post 或者其他人投訴嘅論點係有理嘅. 然後宣判"咁我del 左個post"

呢樣好似唔係"高登"文化嘅人會接受嘅野.

errrrm 都岩既 起底同屌柒人係高登文化一種黎

不過以往既起底post

唔係拖人出糧既仆街 食女玩家就係呃人錢

今次del果個好明顯點睇都係樓主on9在先

唔同處境喎

我05年上果陣既「以往」係唔小心post錯自己email都起
我們正內部了解事件,待會再出出回應

利申:返緊工

出置頂post 好過係度留言啦,全部人都一眼就望到
唔係話咩 可以嘗試學吓某科林做法
「討論串已鎖 原因xxxx」咁可以排除大家無謂擔憂

如果原因係怕收律師信...咪正正俾班仆街分化撚講中囉

巴打你誤會 我係指類似巴哈姆特個種
太over個啲直接
「這篇討論串已被管理員標記為禁止回應」

我冇話幫邊個純粹提出意見討論吓

唔駛急最緊要快.

等睇班奇人異士點樣由呢一句都抽稱

老老實實其實你地d優越感係邊度黎?

無啦啦又攞個官腔tone出嚟
btw就一啲簡單問題回應左先
有人誤指Android用戶可亂開Account係完全錯誤
Android現時還未有除認可電郵外申請LIHKG戶口的途徑

我們也正在調整認可電郵的列表
取消一些可以輕易開alias的電郵等
以防止一人可以容易申請多個賬戶
netvigator.com現已被暫時封鎖

究竟你地server係咩國家?
會員資料有無加密保護?
最好有埋證據
其實咁有無人發現會員高葵枺式會社同樓主都係度煽風點火

大家個方向已經唔係討論點改善好lihkg

而係無目的咁鬧人

不如好似岩岩有幾位巴打咁 諗下點先可以拎翻個平衡點啦?

條友仔第一日已經係咁 之後就開d po 洗下正皮咁 成日d 留言陰d 陰d 咁引人罵戰

係啊 我都留意左佢好耐

每次個啲有爭議性既post都有佢份

然後用啲字眼係好鬼引導性

唔知佢有啲咩機心

想大家憎呢度,先有機會說服大家番高登

agger

邊個亂屌人,邊個就係鬼

認真撚亂入一下
今次admin del post大家唔係覺得有問題嘅話應該冇咁多人覆
(well,可能係分身自己覆自己la)

我覺得反而係因為del左個兩個post都上過熱門

多人睇過先咁大回響

咁當然,之前啲on9十連post入咗黑洞wfc tim
(宜家黑洞都好似冇埋)

我只係期望呢度唔會好似之前嗰間話自己好開明嘅DiuTV一樣,做啲同自己觀眾價值觀相反嘅野啫。
成班話admin del post,但你地自己爽完,對住條女打完飛機,食完花生,然後就拍拍羅柚上一頁,乜野責任都唔洗負。LIHKG唔同高登,一定冇對面有咁多充足資源去應付無論法律訴訟或者其他開支。有人話admin冇膽,或者其實係一種保護,保護被po出黎同出po果位,由其宜家新開未穩定落黎更加唔適宜有官非上身,反而我地係唔係應該自律一吓,免得過都暫時唔好玩出禍呢?

我諗簡單啲係比幾條底線

例如起底係無問題

咁就無謂啦 係咪?

就呢樣野討論.

咁但係呢樣即係都需要admin 好似個法官咁 "接受" 開post 或者其他人投訴嘅論點係有理嘅. 然後宣判"咁我del 左個post"

不過以往既起底post

唔同處境喎

認同. 不過差唔多嘅野都會發生喺借刀post 入面. 如果咁嘅情況又有人"證明"到佢借緊刀或者放緊流料. 咁又係咪可以交上admin 度俾佢受理呢?

(死雞撐飯蓋中, 不過9 up呢D ff 程況總好過睇某D人講D誅心論嘅野)
ptgf冇打包
屌…嬲

無啦啦又攞個官腔tone出嚟

認真野都係用認真tone好啲既
想知
記得之前admin亦都話會整個bam人既列表出嚟 會講埋點解bam人
唔係催admin 但依家lihkg咁多人上
人地清楚嘅準則同透明嘅機制都一定要盡快交待到
唔係嘅話 問題會愈嚟愈多

加油連巴

我諗簡單啲係比幾條底線

例如起底係無問題

咁就無謂啦 係咪?

就呢樣野討論.

不過以往既起底post

唔同處境喎

唔止一個post 喎,個個性質都唔同添
拗乜鳩
ADMIN都無出黎澄清
小心跟車太貼

唔駛急最緊要快.

等睇班奇人異士點樣由呢一句都抽稱

老老實實其實你地d優越感係邊度黎?

作為高登仔嘅"看得自己太高". 覺得其他高登仔都係鐘意一句ff 到成個人心陰暗面出嚟.

就正如我知我一定屌錯人, 不過都係屌左先算.
你唔訓 admin都要訓啦 鐵人咩

ptgf個件事 你要怪就怪樓主囉 未經證實就放左上黎
無啦啦比人屈係雞喎 幾萬人都睇到喎 del左好正常姐

女學護個單仲on9 私人恩怨姐 洗乜放人上黎啊
你要屌樓主咪出個新post 講下上文提要 再繼續屌
但咁小事 又有個人資料 del都好合理姐
你話莫生啊beauty blogger 七警 個啲del post就話姐 小學雞比人飛再唱衰ex 有幾值得睇呢?

高登最近依幾年就係比依堆弱智post搞到越黎越低質

仲有

你班打手死返高登啦 方死無人知你想R返啲人過檔咩草泥馬

屌一睇名就知咩料啦
啲人留言係囉係囉咁唔係幾好喎
屌自己又唔追post唔留意就一尾話唔好唔好
屌你用下你地個閪眼睇下username 先啦

不過以往既起底post

唔同處境喎[/quote]

認同. 不過差唔多嘅野都會發生喺借刀post 入面. 如果咁嘅情況又有人"證明"到佢借緊刀或者放緊流料. 咁又係咪可以交上admin 度俾佢受理呢?

(死雞撐飯蓋中, 不過9 up呢D ff 程況總好過睇某D人講D誅心論嘅野)[/quote]

個post長過我碌鳩 cut咁啲先

即係咁 個重點我覺得在於 被共審個條友係咪仆街

借刀如果條友係有問題既 我都入去推埋一份啦

但係放流料就...
搵admin審就死得啦
admin唔係人咩, 佢既道德觀就一定正確?

留返個post起到, 有人討論自然有公論架啦
記得之前admin亦都話會整個bam人既列表出嚟 會講埋點解bam人
唔係催admin 但依家lihkg咁多人上
人地清楚嘅準則同透明嘅機制都一定要盡快交待到
唔係嘅話 問題會愈嚟愈多

加油連巴

最近lihkg web幾乎一日一更新

唔知連巴條team有幾多人 做唔做得切
其實點解唔整個投票制去del post同ban人,拋番個波比大家唔係點都最好咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞