LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
屌 你地班友識唔識規矩架

不嬲del完post 有巴打back up左 再推返上黎架ma

切勿咟車太貼

留名等ptgf J图打包再生
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

話唔定就係自己上黎話自己好乖唔會做雞

屌咪係囉
邊個會認自己做雞

如果佢真係俾人屈既咁點?
你地班撚樣想食花生就自己開個post黎diu嗰啲post主啦
嗰啲del左嘅post有其他人嘅私隱架
影響緊人地嘅名聲架
你估個女仔見到俾人無啦啦屈做雞會點呀
宜家admin del左個唔好咩?
成日話係喺度post野要自己負番責任
咁你地咪開第二個post起佢地底囉
做乜一定要留番個post喺度
講到尾你地都係因為睇唔到啲女啲相先發晒矛姐

有無做雞就心照啦
假如你個囡做雞 又大大聲同你講 daddy 我去做雞呀 咁咩? 醒啦朋友
公審就不嬲存在 高登係咁行 linkg一樣會
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

屌咪係囉
邊個會認自己做雞

女人成日鐘意企係道德高地

咪大大聲講
謠言止於智者 囉
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

屌咪係囉
邊個會認自己做雞

所以就可以無證據無剩是但貼張相出黎話人係雞
屌你班道德撚衝哂出黎,要壇規就學樓上話齋,你去2000fun同香討啦

由賭撚劉爵士年代已經係咁玩,你要乾淨環境,死返去教會啦屌

咁搞落去仲差過舊壇

冇計,呢度太多新會員

高登未收皮個時已經講過

到第二個壇紅個時一樣會有高登d問題

因為個系統同玩法根本無變

甚至更差,因為ac renew曬,分唔到邊d係新注冊

真係唔好以為呢到係烏托邦

一樣有大把問題

一樣有大把黑暗

我覺得好多 new users 以前都係CD - ROM

依家有新 forum 個個上曬水做會員

其實就根本唔理解高登系統同文化

根本唔知道點解高登呢個社區係幾咁特別

高登近年人多
乜野狗屎垃圾都起底起底起底
根本係班CD-ROM小學雞先最鍾意起底
唔知頭唔知路又起
高登玩絕對自由
咪造就一堆狗屎垃圾洪非凡囉
你地班撚樣想食花生就自己開個post黎diu嗰啲post主啦
影響緊人地嘅名聲架

post又唔del得
比人告果陣又要幫你頂
呢度班大帝真係玩撚哂

俾人告佢都係要交ip出來 都是告個樓主
我都有follow自殺巴打個post 而家爬唔返文好擔心

係呀 終於有人記得

del左唔想樓主睇返,同埋聽聞樓主入左急症

邊到聽返黎
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

屌咪係囉
邊個會認自己做雞

人地可能有你唔知呢 唉 無計啦 post都無撚左 無得討論
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

屌咪係囉
邊個會認自己做雞

如果 如果 如果
如果大哂?俾人屈咪上來澄清
唔係要del post
呢個po好撚多鬼 好多分化撚

1) 個POST唔係ADMIN自把自為DEL, 係樓主要求DEL, 個樓主身有屎要求, ADMIN又好好心咁做左, 咁當然就咁DEL左當然係唔好, ADMIN真係需要交待返 (女學護果個, 入面起左女事主嘅資料果PART, 我覺得係可以刪, 始終係無辜, 仲要係好撚無辜)

2) 站務台有人就話LIHKG而家係道德撚上身, 起底對與錯應該留比大家自行決定, 但係被起錯底嘅人就受盡現實白眼, 相對地起人底啲人就潛水唔見哂. 咁真係道德撚作崇咩?
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

屌咪係囉
邊個會認自己做雞

比人屈班女 要証明有幾難 拎塊膜出黎咪得囉
如果個社會病左,admin del post 其實只係粉飾太平
要知道大陸既網絡監控都係以防止犯罪/發播色情為名黎正名,之後演變成網上言論可以入罪
識得玩政治正確係獨裁者最好既武器

連登作為香港forum 龍頭,將來受到既壓力一定唔止網民咁簡單
一開左del post 既頭,就好容易受到多方壓力乘機逼admin 以各種借口del post,甚至監控
呢個先係最危險

連登既角色更加應該係提供平台比網民分享社會大小事,尤其係平時會被和諧既資訊,比網民透過討論去得到一個更好既結果。呢樣對於civil society 既育成係極之重要

就自殺單野為例,del 左post 解決唔到樓主既問題,反而奪去左巴絲聆聽佢聲音既機會,對於一個想自殺既人,咁做好咩?

btw admin 睇到post 其實簡單留一句收到,要開會傾傾先比巴打一個答案
比人感覺盡責啲

利申:點都留係到, admin 加油
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

屌咪係囉
邊個會認自己做雞

可能
你老母都可能係雞啦
有日佢比人貼左上黎叫你幫佢澄清呀?
定係叫伯母學用電腦自己上黎講呀?
食藥自殺嗰位巴打而家係醫院
應該冇乜事
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

屌咪係囉
邊個會認自己做雞

如果 如果 如果
如果大哂?俾人屈咪上來澄清
唔係要del post

我記得之前就係有單野因為起錯人底屈個女人
搞到好大穫上晒新聞
搞到高登仔個名臭晒
宜家admin del post都係廢時有人屈錯人影響到人地名聲
我同意admin粒聲唔出就del左個post係唔啱
但宜家你地屌admin嘅理由好明顯係因為自己冇得食花生
成班為左自己啲花生就乜都唔理
低質

1) 個POST唔係ADMIN自把自為DEL, 係樓主要求DEL, 個樓主身有屎要求, ADMIN又好好心咁做左, 咁當然就咁DEL左當然係唔好, ADMIN真係需要交待返 (女學護果個, 入面起左女事主嘅資料果PART, 我覺得係可以刪, 始終係無辜, 仲要係好撚無辜)

2) 站務台有人就話LIHKG而家係道德撚上身, 起底對與錯應該留比大家自行決定, 但係被起錯底嘅人就受盡現實白眼, 相對地起人底啲人就潛水唔見哂. 咁真係道德撚作崇咩?

今日話樓主request就可以del post,咁我reply完可唔可以request?
幾時有人幫埋賭撚 中上男神 星星頭平反
可能佢地都係比人借刀
影響緊人地嘅名聲架

有無做雞就心照啦
假如你個囡做雞 又大大聲同你講 daddy 我去做雞呀 咁咩? 醒啦朋友

咪臭係
你又知人無做雞
一口咬定開post者屈人
如果個社會病左,admin del post 其實只係粉飾太平
要知道大陸既網絡監控都係以防止犯罪/發播色情為名黎正名,之後演變成網上言論可以入罪
識得玩政治正確係獨裁者最好既武器

連登作為香港forum 龍頭,將來受到既壓力一定唔止網民咁簡單
一開左del post 既頭,就好容易受到多方壓力乘機逼admin 以各種借口del post,甚至監控
呢個先係最危險

連登既角色更加應該係提供平台比網民分享社會大小事,尤其係平時會被和諧既資訊,比網民透過討論去得到一個更好既結果。呢樣對於civil society 既育成係極之重要

就自殺單野為例,del 左post 解決唔到樓主既問題,反而奪去左巴絲聆聽佢聲音既機會,對於一個想自殺既人,咁做好咩?

btw admin 睇到post 其實簡單留一句收到,要開會傾傾先比巴打一個答案
比人感覺盡責啲

利申:點都留係到, admin 加油

高登既質素十年間跌成點有眼見
外國forum咪一樣有限制
唔明點解絕對自由放任先可以育成 civil society
接受現實,今日既高登真係垃圾過狗屎
以前人少少唔覺,但人一多
班小學雞/唔知頭唔知路湧入去既新仔
有野睇就乜都無所謂

今日話樓主request就可以del post,咁我reply完可唔可以request?

所以咪話ADMIN要交待返佢地之後會點做
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

屌咪係囉
邊個會認自己做雞

可能
你老母都可能係雞啦
有日佢比人貼左上黎叫你幫佢澄清呀?
定係叫伯母學用電腦自己上黎講呀?

之前巴打玩skype約仔果排
我都係拎網上唔識但又幾靚既相釣龜啦
講真比人偷相真係唔奇
有無我唔知,咁而家樓主信左條女,
唔想搞到佢出名要求del post有咩問題
你鐘意都可以po一堆相話人做雞
如果個女仔係你細妹親人,你就會有同理心
影響緊人地嘅名聲架

有無做雞就心照啦

咪臭係
你又知人無做雞

就算一個post貼十條女出黎真係9個有做過,得一個係清白,我都同意admin成個post刪左佢 你食少兩粒花生唔會死,人地現實中就要無啦啦比人人格謀殺
影響緊人地嘅名聲架

有無做雞就心照啦

咪臭係
你又知人無做雞

如果佢真係冇屈錯既話
點解要自己同admin request del post?
唔拎更多證據出黎話佢做雞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞