LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
我們正內部了解事件,待會再出出回應

利申:返緊工

出置頂post 好過係度留言啦,全部人都一眼就望到

無啦啦又攞個官腔tone出嚟

驚你唔明
佢話你知佢喺度 處理緊 咪撚嘈
所以我覺得要明文規定論壇規矩
admin應該依法辦事
唔應該有自己既道德觀同感情
管理透明度上都提高番 相信可以解決問題

論壇依乜野法?基本法?

冇道德觀同感情咪即係做bot

呢度刪極post都自由過高登啦
高登連提LIHKG既post都刪又ban埋出post既會員

免費app免費論壇load得極快
得少少廣告
好心你地就唔好咁高要求啦
你估管理個論壇易咩

P.S.
如有林早泄既打手請返去高登啦
你地都on99, del post咪del post, 連尼住係LIHKG權力核心,Del post洗唔撚洗同你地開個會先呀?鍾意Del咪Del囉,洗撚同你地解釋

痴撚線 宜家我用forum洗唔洗要有基本既權利先
你咁樣連知情權都唔撚要
當左admin係神咁拜好低質
理性咁討論返ok?

我係想知admin會點界定del post既線
如果咁都無咪都係好比早洩撚狗咁撚
最開心就係睇內鬨
高登內鬥好睇
新forum內鬨更好睇

好心你地la,LIHKG開左唔係好耐
小小野就屌三屌四,屌唔係問題,你都要比d時間人地搞架
利申:唔太支持del post,但會支持連巴繼續搞好LIHKG
召喚只需三十秒,回應要三十個鐘

受薪?
欠你?
以前高登都唔會冇啦啦bam 鳩pt gf d post 啦屌

宜家咁搞同高登有咩分別😂😂😂

大家廢進步 唔好叫人返高登

都估到唔會鬆過高登, 但估唔到仲緊D

受薪?

欠你?

召喚係玩野
呢單野要認真喎

受薪?
欠你?

講到人地老奉咁 痴撚線
所以我覺得要明文規定論壇規矩
admin應該依法辦事
唔應該有自己既道德觀同感情
管理透明度上都提高番 相信可以解決問題

論壇依乜野法?基本法?

冇道德觀同感情咪即係做bot

呢度刪極post都自由過高登啦
高登連提LIHKG既post都刪又ban埋出post既會員

免費app免費論壇load得極快
得少少廣告
好心你地就唔好咁高要求啦
你估管理個論壇易咩

P.S.
如有林早泄既打手請返去高登啦

典型臭蟲論
諗下先講野得唔得
等回覆
最開心就係睇內鬨

高登內鬥好睇

新forum內鬨更好睇

比我想像中快
其實咁有無人發現會員高葵枺式會社同樓主都係度煽風點火

大家個方向已經唔係討論點改善好lihkg

而係無目的咁鬧人

不如好似岩岩有幾位巴打咁 諗下點先可以拎翻個平衡點啦?

利申我無鬧過住何人 都無懷疑過admin要del post
因為果幾個post的確有其他人私隱
但都想知admin咩準則架
提出問題都要比人屌
要討論區把撚呀
屌你班道德撚衝哂出黎,要壇規就學樓上話齋,你去2000fun同香討啦
由賭撚劉爵士年代已經係咁玩,你要乾淨環境,死返去教會啦屌
咁搞落去仲差過舊壇
論壇係要為討論區所有言論負責
唔想一身蟻最直接嘅方法係刪post
利申:鳩up
以前高登都唔會冇啦啦bam 鳩pt gf d post 啦屌
宜家咁搞同高登有咩分別😂😂😂

大家廢進步 唔好叫人返高登

你話呀
個時痴線西唱衰youtuber
直程刪哂post
Bam 鳩哂開post 同留言既人
自殺個D 諗諗下唔會因為個POST 去自殺
開始步膠登後塵
大家等admin出黎解釋件事先再屌la
咁樣嘈無意思
大家都唔想呢度咁快有分裂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞